HomeГромадиГромадиЗаради пам’яті Героїв (+фото)

Заради пам’яті Героїв (+фото)

( 0 Votes )

День пам’яті Небесної Сотні відзначили і в столиці. Без зайвого пафосу, без урочистих промов. Але тисячі людей з усієї України з’їхалися до столиці, щоб зустрітися з друзями і пригадати, як це було. Ішли цілими родинами, несли лампадки і квіти. На деревах на Алеї Небесної Сотні зявилися білі паперові янголята. А увечері небо столиці пронизали  символічні «промені гідності» – 107 променів світла, з кожного місця, де загинув герой.

Вшанувати память Героїв Небесної Сотні прийшов і Василь Яніцький разом з колегами по парламенту. Прийшли не офіційно, а від душі.

«Поклав квіти, ще раз подивився в очі тим, хто навіки залишився тут. Багато думок, багато спогадів. Два роки тому все було якось простіше і зрозуміліше. Але потрібно розпочате довести до логічного кінця. Заради пам'яті хлопців», – написав Василь Яніцький на своїй сторінці у «Фейсбуці». А в розмові додав, що країні потрібне кардинальне оновлення і правоохоронних органів, і судової системи, щоб нарешті дізнатися правду, що ж сталося два роки тому на Майдані і покарати винних.

Це буде найкращою шаною героям.


Михайло СЛОБОДЗЯН,

помічник-консультант народного депутата України

 

У вас недостатньо прав для коментування.