HomeГромадиГромадиДопоможіть врятувати життя!

Допоможіть врятувати життя!

( 0 Votes )

Прошу Вас допомогти врятувати життя моєму брату Кулакевичу Івану Івановичу, 27 років, жителю смт. Рокитне Рівненська область, інвалід ІІ групи, діагноз МІЄЛОДИСПЛАСТИЧНИЙ СИНДРОМ Р.А., дану хворобу виявили в лютому 2017 року, по цей час вже пройшов дуже багато курсів стаціонарного лікування в гематологічному відділенні в Рівненській обласній лікарні, оскільки через короткий проміжок часу знижуються показники життя, він практично весь час знаходиться в лікарні,дана хвороба є трансфузійно залежна.

Впродовж всього лікування підтримують життя донорською кров'ю. Під час обстеження та лікування у Республіканському Центрі радіаційної медицини м.Гомель Республіки Білорусь, було встановлено лікарями, що мій брат потребує алотрансплантації стовбурових гемопоетичних клітин(пересадка клітин кісткового мозку). 

Єдиний шанс на порятунок життя Івана - є пересадка кісткового мозку. Дану операцію проводять тільки закордонні клініки, на наш запит погодився провести державний медичний центр в Ізраїлі "RAMBAM", однак операція потребує великих коштів - 200 тисяч доларів, не підйомних для нашої сім'ї.

За весь період лікування та проведення обстежень,нами було витрачено багато коштів, оскільки ліки для підтримання організму досить дорогі та замовляти їх потрібно із-за кордону.

Ми сподіваємся, що є небайдужі люди, які допоможуть нам зібрати гроші та вилікувати брата. Тел.:0502102784 Василь,брат. 

Якщо ви маєте можливість нам допомогти , гроші можете переказати за реквізитами: Хай Бог оберігає Вас та Ваші сім'ї!

КАРТА ПРИВАТБАНК(оплата в гривнях)-Кулакевич Іван Іванович 5168 7573 2291 6117 КАРТА ПРИВАТБАНК (оплата у валюті) -Кулакевич Іван Іванович 5168 7573 3135 8178


 

ДУЖЕ ВАМ ДЯКУЮ!

Attachments:
Download this file (file1.jpg)file1.jpg52 Kb
Download this file (file2.jpg)file2.jpg107 Kb
Download this file (file3.jpg)file3.jpg95 Kb
Download this file (file4.jpg)file4.jpg59 Kb
Download this file (file5.jpg)file5.jpg62 Kb
 

У вас недостатньо прав для коментування.