HomeГромадиГромадиГромада Володимиреччини вітає Василя Яніцького з ювілеєм!

Громада Володимиреччини вітає Василя Яніцького з ювілеєм!

( 0 Votes )

Шановний Василю Петровичу!

Громада Володимиреччини сердечно вітає Вас з ювілейним Днем народження! З такої нагоди хочемо подякувати Вам за вагомий внесок у розбудову нашого краю, за допомогу у втіленні ідей, за те, що щиро переймаєтесь проблемами району та його жителів.

Цінуємо Ваш внесок у зміцнення матеріально-технічної бази закладів соціальної інфраструктури району, їх капітальний ремонт та будівництво, а також за підтримку в організації усіх без винятку пам’ятних дат та свят, особливо етнотурфесту «Бурштиновий шлях». Дякуємо за Ваші ініціативи, які дають молодому поколінню унікальну можливість отримувати якісніші освітні послуги, долучають до розвитку культури та спорту, відшукують таланти, мотивують дітей до отримання нових знань, занять спортом та творчості.

Щиро вдячні за активність, виважену позицію та відстоювання наших інтересів на найвищому рівні в найбільш вагомих для нас питаннях. Серед них врегулювання видобутку бурштину, реконструкція доріг, створення сучасної соціальної інфраструктури та багато іншого. Ваша робота там необхідна для якісного впровадження реформ тут, в поліській глибинці.

Наостанок хочемо побажати Вам добра, радості, успіху, сімейного благополуччя та достатку. Нехай Бог благословить усі Ваші починання, хай янгол-охоронець проведе поміж незгод та негараздів. Миру Вам та нашій неньці Україні!

З повагою від імені жителів Володимирецького району

голова Володимирецької райдержадміністрації Володимир Хоружий

 

У вас недостатньо прав для коментування.