HomeГромадиГромадиДякуємо, що ви з нами! (+фото)

Дякуємо, що ви з нами! (+фото)

( 0 Votes )

Шановні передплатники, поштарі та листоноші!

Дякуємо, в новому році знову зустрічаємось з Вами всіма, наші читачі, у тому ж складі (тираж вдалося зберегти майже на рівні минулого року)!

Дякуємо, що обрали якісну журналістику (сподіваємось, і Ви так само оцінюєте нашу працю), передплативши «Володимирецький вісник».

Газетна справа – невдячний бізнес, адже ціна друкованого слова максимум кілька днів чи тиждень, а вподобання читачів досить примхливі.

Та у погоні за новинами окрім криміналу та скандалів Ви вряд чи знайдете на сторінках інших видань зарисовку про своє село, нарис про односельчанина (після виходу газети він стане відомим на весь район та навіть область!) чи аналітичні викладки з порадами експертів про зміни, які завтра торкнуться кожного.

В Інтернеті про життя Вашої громади теж ніхто з подробицями не напише. Щоб розібратись у проблемі, узяти коментарі і залучити експертів –журналіст насправді потребує чимало часу і затрат ресурсів. Чи витрачатиме хтось із київських (чи навіть рівненських) блогерів свій дорогоцінний час, щоб провести розслідування по проблемі електрифікації  якогось села на Володимирччині? Вряд чи, бо воно застаріє у світовій павутині уже на другий день (а в глобальному плані – одразу після публікації).

Для когось громадянська журналістика це просто хобі, а для нас – відповідальна робота. Адже ми стоїмо найближче до проблем локальних громад, пишемо про них і для них. І для нас проблеми звичайного поліщука – це не бюрократичні відписки чиновників, а людська доля. Тому замість осуду інколи виходить матеріал на теми моралі.

Ми не даємо готової відповіді «хто винен», а змушуємо задуматися кожного і спробувати переоцінити своє ставлення до того чи іншого поступку у нашому житті.

А воно, життя, змінюється так швидкоплинно, що в погоні за перемінами встигаєш хіба читати сенсаційні заголовки матеріалів в електронних ЗМІ.

Та «Володимирецький вісник» не перетворився у «жовту» пресу. І своїм читачам у вільну хвилину пропонує не тільки ковток свіжої аналітики, гострих тем та інформації, придатної для практичного використання, а й ліричні нотки поезії та літературної творчості від наших читачів і дописувачів, роздуми про вічне, повчальні історії для учнів та вчителів, а ще – привітання та співчуття для найдорожчих людей.

Ми – газета із власним обличчям і довгим життєвим досвідом…

Можливо, газета не завжди відповідає запитам наших читачів – але, маючи власну позицію, ми готові мінятися під Ваші смаки і вподобання!

Ми будемо корисними і старим, і малим – якщо Ви нас чекатимете, як оця мала шестирічна красуня Марійка Калінка з Володимирця завжди виглядає «свою газету» (саме на ній вона і вчиться читати).

Пишіть нам, дзвоніть, публікуйте коментарі на сайті, критикуйте нас чи хваліть – головне, що ми разом!

Сподіваємось, що рік Собаки буде вірним другом кожному жителю України. А ми обіцяємо гавкати так, щоб нас усі причетні чули (принаймні в районі та області), і кусати тих, хто порушує закони права й закони моралі!

Газеті ще вірять, бо ми – на сторожі демократії.

 


З повагою і вдячністю – Ваш «Володимирецький вісник»

 

Знімки опубліковано з дозволу батьків.

Фото О. Стельмащук.

 

У вас недостатньо прав для коментування.