HomeГромадиГромадиПовідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів громадської ради при Володимирецькій РДА

Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів громадської ради при Володимирецькій РДА

( 0 Votes )

 

19 лютого 2018 року у залі засідань райдержадміністрації (смт Володимирець, вул. Грушевського, 56) відбудуться установчі збори громадської ради при Володимирецькій райдержадміністрації за участю представників інститутів громадянського суспільства.

Запрошуємо представників громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України, для подачі заявок для участі в установчих зборах громадської ради при Володимирецькій райдержадміністрації, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики».

Для участі в установчих зборах необхідно подати заяву за зразком, підписану уповноваженою особою керівного інституту громадянського суспільства (ІГС). 

Заяви для участі в установчих зборах громадської ради при Володимирецькій райдержадміністрації подаються у відділ організаційної та інформаційної роботи апарату райдержадміністрації (смт Володимирець, вул. Грушевського, 56, каб. 202).

Відповідальна особа: Швець Роман Вікторович, р.т. 2-33-73, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .  

За 10 календарних днів до проведення установчих зборів (10 лютого 2018 року) прийом заяв для участі в установчих зборах припиняється.

 

ЗРАЗОК

БЛАНК

інституту громадянського суспільства

 

 

№ ___ від _______________ 20__ р.

 

Ініціативній групі з підготовки установчих зборів інститутів громадянського суспільства по обранню громадської ради при

Володимирецькій райдержадміністрації 

 

 

Повідомляємо, що участь в установчих зборах інститутів громадянського суспільства, які відбудуться 19 лютого 2018 року візьме уповноважений представник (повна назва організації, прізвище, ім’я, по-батькові та посада в організації).                                                                                                              

Зважаючи на те, що (повна назва організації) має намір висувати свого представника як кандидата на членство в громадській раді при Володимирецькій райдержадміністрації, просимо включити (П.І.Б. уповноваженого представника) до списку кандидатів на членство.

(Повна назва організації) не заперечує проти оприлюднення поданої інформації у зв’язку з участю в установчих зборах по формуванню громадської ради.

До заяви додаються:

1.      Рішення керівника ІГС про делегування представника для участі в установчих зборах.

2.      Копії документів про легалізацію ІГС.

3.     Інформація про результати діяльності протягом 2016-2017 років (не більше 2 стор. тексту на арк. А 4)

4.      Біографічна довідка делегованого представника ІГС.

5.      Контактні телефони делегованого представника для участі в установчих зборах та інституту громадянського суспільства

 

               (Підпис)                                      (Прізвище, ім’я, по-батькові керівника ІГС)

     М.П. (за наявності)

 

У вас недостатньо прав для коментування.