HomeНовиниРАЕС повідомляєПідсумки роботи Рівненської АЕС у грудні 2012 році

Підсумки роботи Рівненської АЕС у грудні 2012 році

( 0 Votes )


Протягом 2012 року виробництво електроенергії енергоблоками Рівненської АЕС склало 17,893 млрд. кВтг, що становить 100,9% від планового завдання та на 131 млн. кВтг більше в порівнянні з 2011 роком.  У грудні минулого року РАЕС виробила 1,885 млрд. кВтг електроенергії.  Коефіцієнт використання встановленої потужності (Кввп) за грудень становить 89,4 %, за рік – 71,9%.  Коефіцієнт готовності (Кг) за грудень – 96,2 %, за  рік – 79,9%.

 У грудні 2012 року працювали усі чотири енергоблоки. Виробництво електроенергії ними склало 292, 295, 615 та 683 млн. кВтг відповідно . 

7 та 13 грудня пройшли Дні депутата на Рівненській АЕС. Депутати Володимирецької та Маневицької районних рад відвідали інформаційний та навчально-тренувальний центри атомної електростанції, побували на екскурсіях навколо РАЕС та по місту Кузнецовськ. У рамках візитів відбулися зустрічі народних обранців з керівництвом Рівненської АЕС.

У грудні Рівненську атомну електростанцію та місто Кузнецовськ відвідала доктор історичних наук, науковий керівник Інституту Гердера (Марбург, Німеччина) Анна Вероніка Вендланд, котра працює над написанням монографії  «Історія радянських і пострадянських атомоградів» Мета візиту дослідниці – представлення проекту рівненським атомникам, знайомство з керівництвом станції та налагодження контактів. У 2013 році дослідниця планує приїхати до Кузнецовська з кількатижневим відрядженням. За цей час вона має намір поспілкуватися з різними поколіннями енергетиків, в тому числі з ветеранами і молоддю, дослідити архівні матеріали, щоб перейнятися духом поліського атомограда.

 

У вас недостатньо прав для коментування.