HomeНовиниКрайові новиниПрацівники районних лісгоспів протестували у столиці (+фото)

Працівники районних лісгоспів протестували у столиці (+фото)

( 0 Votes )

17 жовтня представники Володимирецького і Рафалівського лісгоспів взяли участь у запланованій мирній акції протесту профспілок у Києві.

Учасники пройшли урядовим кварталом - біля Кабміну, Верховної Ради і адміністрації Президента – з такими основними вимогами: збільшення мінімальної зарплати, пенсії, прожиткового мінімуму, скасування податку на землю під лісами, підвищення соціальних виплат для населення, не підвищувати ціни на природний газ, паливо, комунальні тарифита транспортні послуги

До мирної акції протесту долучились не лише профспілки лісових держпідприємств, а й металургічної, медичної та освітянської галузей. Рівненщину представили 93 лісники. Загалом в ході взяло участь кілька тисяч осіб різних спеціальностей. Люди йшли з прапорами і плакатами із символікою профспілок та різними лозунгами.

Мітингуючих супроводжували працівники поліції, котролюючи дотримання порядку та рух автотраспорту на перехрестях і по вулицях загалом. Згодом стало відомо, що під час всеукраїнської акції протесту профспілок двох депутатів і одну учасницю ходи облили невідомою речовиною з неприємним запахом. Як повідомляє Укрінформ, інцидент стався під будівлею Кабміну. Постраждали депутати від БПП. За даними ЗМІ, поліція затримала двох осіб.

 

У вас недостатньо прав для коментування.