HomeНовиниОфіційно

Офіційно

Безпека громади – це справа всієї громади!

( 0 Votes )

Пробація – це ефективний помічник громади, який дбає про безпеку людей. Ефективність пробації залежить від того, наскільки громада їй довіряє і допомагає виконувати завдання пробації, у тому числі шляхом безпосередньої участі у роботі з правопорушниками.

 

Елемент штучного інтелекту в роботі із засудженими

( 0 Votes )

 

В Україні триває процес розбудови цифрової інфраструктури державного управління. Не залишилась осторонь і пробація України.

 

Стань волонтером пробації!

( 0 Votes )

 

Волонтерство – справа добровільна та безкорислива. Це не робота, а покликання. Це спосіб життя і мислення. Небайдужість до чужого життя і мислення. Небайдужість до чужої біди, причетність і співпереживання – те, що спонукає людей до волонтерства.

 

Володимирецький районний відділ центру пробації інформує

( 0 Votes )

У 2020 році працівники Володимирецького районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області підготували 117 досудових доповідей.

 

У Володимирці в ДТП травмувалися неповнолітні

( 0 Votes )

Повідомлення про автопригоду на перехресті вулиць Шевченка та Повстанській у селищі Володимирець надійшло до поліції о 15:30 вчора, 11 жовтня.

Поліцейські встановили, що 14-річний житель села Кідри, керуючи мотоциклом «Jianshe», не надав переваги у русі автомобілю «Volkswagen Touran» під керуванням 59-річного  жителя Вараша.

 

Сторінка 1 з 134