HomeНовиниУ ВарашіУ Вараші напали на активістку, яка бореться із поборами в медицині

У Вараші напали на активістку, яка бореться із поборами в медицині

( 0 Votes )

 

У Вараші, 18 січня, напали на активістку Ольгу Кравчук, яка проявляла активну позицію.

Як повідомляє  партія «Голос»   на своїй сторінці у мережі Фейсбук , Ольга давно бореться зі свавіллям у міській лікарні Варашу ДЗ СМЧС 3: поборами, чергами у жіночій консультації та неефективним використанням коштів.

– Близько 21:00 я з 2-річною дитиною поверталася з гостей додому. Зайшла у під’їзд, піднялася на свій поверх. Далі я відчинила двері, впустила дитину в квартиру і почала зачиняти за собою двері. Не встигла дотиснути до кінця – двері різко відчинилися, до нас увірвався невідомий чоловік, взяв мене за шию і каже: «Видали свою групу у вайбері, у тебе є година часу. Інакше я повернуся». Моя дитина почала сильно плакати, чого чоловік злякався і втік. Групу я видалила, – розповідає Ольга Кравчук.

Активна діяльність Олі розпочалася рік тому, коли вона мала конфлікт із дільничним та головним лікарем. Тоді, у 2018, лікарі відмовилися лікувати її дитину, бо Ольга спочатку звернулася до іншого лікаря, а не до дільничного. Це і стало пусковим механізмом, який привів Олю до цієї боротьби. Вона створила групу у вайбер, де прості пацієнти надсилали фото чеків, списки ліків та медичних засобів, розповідали про факти вимагання коштів.

Джерело: Рівне Вечірнє

Ілюстрація з мережі Internet

 

У вас недостатньо прав для коментування.