HomeНовиниВ РайоніПревентивні заходи на Володимиреччині провели ювенальні поліцейські

Превентивні заходи на Володимиреччині провели ювенальні поліцейські

( 0 Votes )

 

Минулими вихідними працівники сектору превенції Вараського відділу поліції разом із інспектором Володимирецького ВП провели відпрацювання у місці масового відпочинку місцевих жителів – поблизу Білого озера.

Щоб убезпечити літній відпочинок дітей, старший інспектор з ювенальної превенції Зоряна Мельник, працівники сектору реагування Вараського відділу поліції Андрій Пришко та Андрій Башинський спільно із інспектором Володимирецького відділення поліції Тетяною Дукач проводили профілактично-роз’яснювальну роботу на території реабілітаційного-оздоровчого комплексу «Біле озеро», що знаходиться у селі Рудка Володимирецького району.

Для уникнення небезпечних ситуацій поблизу водойм поліцейські роз’яснювали дітям заходи безпеки під час купання, а батькам наголошували на пильному ставленні до своїх чад.

Однак, не обійшлося і без правопорушень. Під час відпрацювання правоохоронці серед відпочиваючих виявили двох неповнолітніх, які перебували напідпитку. Як з’ясувалось, підлітки відпочивали разом з повнолітнім товаришем, який і пригощав їх слабоалкогольними напоями. За фактом доведення неповнолітніх до стану сп’яніння відносно чоловіка складено адміністративні матеріали за частиною 1 статті 180 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі шести неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Про інцидент були повідомлені батьки сп’янілих підлітків.

Вараський відділ поліції ГУНП в Рівненській області

 

У вас недостатньо прав для коментування.