HomeНовиниВ РайоніРайонний відділ центру пробації інформує

Районний відділ центру пробації інформує

( 0 Votes )

«Немає поганих людей, є люди,  які не знайшли в житті правильної дороги» -  вважає фахівчиня Володимирецького бюро правової допомоги Сарненського місцевого центру з надання БПВД Ірина Омельчук.

Пробація – це можливість для особи, яка вчинила правопорушення, змінитись без ізоляції від суспільства, отримати необхідну підтримку на шляху до змін, зберегти сімейні стосунки, роботу та житло.

Також нашими однодумцями є партнери, які впродовж тривалого часу тісно співпрацюють з суб'єктами пробації – зокрема, це фахівчиня Володимирецького бюро правової допомоги Сарненського місцевого центру з надання БПВД Ірина Омельчук. Щомісяця в приміщенні Володимирецького районного відділу проводяться зустрічі на яких обговорюються питання забезпечення інформування суб’єктів пробації стосовно їх прав на отримання кваліфікованої безоплатної вторинної допомоги відповідно до законодавства, з’ясовуються проблеми, які найчастіше виникають, та які доводиться вирішувати, ознайомлюються,  що принципом надання безоплатної вторинної допомоги є її доступність для всіх осіб, які мають право на її отримання.

Ірина Омельчук є фаховим спеціалістом права, яка завжди надає професійну допомогу, за що їй вдячні і працівники, і суб'єкти Володимирецького районного відділу пробації.

Володимирецький районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області

 

У вас недостатньо прав для коментування.