HomeНовиниВ РайоніУ Великих Телковичах вбили 65-річного чоловіка

У Великих Телковичах вбили 65-річного чоловіка

( 0 Votes )

Тіло односельця без ознак життя виявив 29 жовтня, житель села Великі Телковичі неподалік колишньої ферми. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок отриманих тяжких тілесних ушкоджень. Поліцейські за цим фактом розпочали досудове розслідування.

Повідомлення до поліції надійшло близько о пів на дев’яту ранку від сільського голови.

За результатами огляду місця події поліцейські Володимирецького відділення зібрали необхідну слідову інформацію, а тіло 65-річного чоловіка, якого виявили на узбіччі вулиці Поштової поблизу місця його проживання, направили в морг для проведення судово-медичної експертизи. Отримані чоловіком травми у вигляді закритої тупої травми грудей із переломами ребер та двобічного гемотораксу виявилися несумісні з життям.

Наразі тривають першочергові слідчі дії та розшукові заходи у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють обставини, безпосередньо місце вчиненого злочину та особу, причетну до нього.

Відомо, що загиблий пенсіонер проживав із дружиною та сином. 28 жовтня увечері він вийшов із дому, але назад так і не повернувся.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

У вас недостатньо прав для коментування.