HomeНовиниВісник без цензури

Вісник без цензури

Як захистити сина від кулі

( 3 Votes )

Йде неоголошена війна на сході нашої держави. Гинуть люди. Переважно молоді люди, наші сини і внуки. Серце кожної жінки – матері, сестри, дружини, коханої –сьогодні рветься від болю: як захистити дорогу людину від кулі, від смерті?

Пропонуємо своїм читачкам перевірені часом захисні молитви. Це не шаманство і не чорнокнижжя; це молитви православних молитвословів, якими користуються в лихі часи священики, але про які не вельми знає пересічний вірянин.

 

Майданний гумор

( 0 Votes )

 

"Тунель кохання" на Рівненщині може зникнути

( 0 Votes )

 

Як повідомляє сайт ВСЕ незабаром найромантичніша місцевість Рівненщини - клеваньський "Тунель кохання" може зникнути. Його вирубують через залізничну колію, буцімто дерева заважають проїзду потягу.

 

Капітуляція конвертації

( 0 Votes )

Гроші «в конверті» – це не лише «сіра» зарплата або премія. Від цього слова веде свій початок термін «конвертація». І якщо для рядових працівників звичайної фірми він означає тільки обмін валюти в банку, то керівництво цієї самої фірми використовує конвертацію за іншим призначенням. Для бізнесу це стандартна схема уникнення сплати податків або, просто кажучи, переведення в готівку грошових коштів через «ліві», спеціально створені для цього організації.

 

Україна – не Європа

( 0 Votes )

Ми досить часто чуємо про Євроінтеграцію та Європейський вибір. Та мало хто задумується: чому сьогодні ряд країн прагне виходу з ЄС і що являє собою «Європейський вибір»? Насправді не все так безхмарно в Європі, як звикли думати наші громадяни. Мало хто говорить про те, як реально живуть у Західній Європі.

 

Сторінка 1 з 5