HomeСпортШахи, шашкиДругий етап відкритого кубку Володимирецького району з шахів

Другий етап відкритого кубку Володимирецького району з шахів

( 0 Votes )

 

Другий етап відкритого кубку Володимирецького району з шахів відбувся 7 березня у Городці. У турнірі прийняли участь 22 шахісти з північних районів області. Грали за швейцарською системою 7 турів по 15 хв. до закінчення партії кожному.

Міцний склад учасників не давав можливості розслаблення в жодній партії, навпаки шлях до перемоги потребував чіткої, злагодженої та спланованої гри з кожним із опонентів. Неприємності для претендентів на лідерство розпочались у другому турі. Микола Копищик переміг Олексія Жакуна, а Параниця Саша здобув звитягу над господарем змагань Куклою Петром.

Далі претензії на успіх виявив Андрій Ткачук, причина цьому – перемоги над Кирилюком Ярославом та Данилюком Василем. Сприяли ж просуванню у лідери  нічиї у партіях Олександра Параниці проти того ж Данилюка та Андрєєва.

Передостанні тури заплутали і так складний сюжет турніру. Андрєєв переміг Ткачука; Жакун виграв у Параниці молодшого та зіграв у нічию з Андрєєвим, а Ткачук розійшовся миром з Параницею Віктором.

Таким чином доля перемоги на етапі визначалась в особистому протистоянні Андрєєв – Данилюк. Граючи білими Дмитро не зумів нав’язати боротьбу і у підсумку Василь – переможець! А Дмитро здобув друге місце. Цікава партія у заключному турі була зіграна між Олексієм Жакуном та Параницею Віктором. Перемога гарантувала щонайменше срібло кожному. А вийшло так, що результат нічия допоміг Андрієві Ткачуку стати третім, Жакун четвертий, Параниця В. – п’ятий, а шосте місце посів автор – Андрій Клімцов. Невдалий старт підкріплений трьома перемогами над Куклою, Кирилюком та Абрамчуком на фініші дозволив набрати 4,5 очки. Сьомий Копищик Микола, восьмий Параниця Саша, Дрималик Михайло  дев’ятий і замкнув першу десятку Ігор Губеня.

Хочеться відзначити, що турнір відбувся за підтримки ДП ,,Володимирецьке ЛГ’’.  А також склад-магазину ,,Молоток’’; ТЦ ,,Полісяни’’; ТОВ ,,Деревообробник’’ та ,,Будгуртівні’’ (м.Кузнецовськ).

Наступний етап пройде у місті-атомників Кузнецовську 29 березня 2015 р у Лісові пісні. Традиційно до дня гумору будемо грати у шахи Фішера. До участі запрошуються усі бажаючі.

 

 

 

 

 

Андрій КЛІМЦОВ, секретар ВРШШФ

Матеріали з сайту ВРФФ

 

У вас недостатньо прав для коментування.