HomeСпортМотоболМотокрос: володимирчани стартують із затримкою

Мотокрос: володимирчани стартують із затримкою

( 2 Votes )

13 березня в с. Жобрин Рівненського району, поблизу санаторію «Червона Калина» відбувся І етап змагань з мотокросу під егідою новоствореної мотоциклетної асоціації України та відкритий кубок МК «Кристал» (м. Острог). Це перші змагання 2016 року, на яких побували і володимирчани, але тільки в ролі глядачів, оскільки не було на чому виступати. Старенький КТМ нашого гонщика Віталія Шмиги почав «сипатися» ще наприкінці минулого року, тож вирішили не витрачати кошти на ремонт, а підшукувати більш новіший мотоцикл.

Вирішити цю проблему допомогли луцькі спортсмени, зокрема династія Буренків, де три покоління – батько, син та внук – займаються мотокросом. Так, Юрій Буренко є приватним тренером і виховує багато молоді, батьки яких не шкодують коштів, аби їхні чада були зайняті і вели здоровий спосіб життя.

Дізнавшись про нашу проблему з технікою, Юрій пообіцяв допомогу. Один з його вихованців перейшов в цьому сезоні у клас 125 см.3, тож мотоцикл Suzuki класу 85 см.3 став йому вже не потрібен. На наше прохання притримати техніку до появи коштів Юрій відповів згодою. Як тільки фінансове питання було вирішене – ми одразу виїхали до Луцька за покупкою. Крім мотоцикла, Юрій забезпечив нас ще великою кількістю різноманітних запчастин.

Отже, на другому етапі змагань з мотокросу, який відбудеться 26-27 березня в м. Чернівці, Віталій Шмига (на фото) вже буде виступати на свіжопридбаному мотоциклі Suzuki. Тож давайте побажаємо успішного виступу нашому юному спортсмену.


 

Василь Блищик,

голова мотобольного осередку в Рівненській області.

 

У вас недостатньо прав для коментування.