HomeСпортМотоболМотогонщик Віталій Шмига: росте чемпіон

Мотогонщик Віталій Шмига: росте чемпіон

( 0 Votes )

Минулої п’ятниці, 10 червня в м. Хмельницькому відбувся черговий етап чемпіонату України з флет-треку.

Так називається один із видів мотоциклетного спорту. У ньому гонщики змагаються на кільцевій, рівній, не асфальтованій трасі, або з трасі гаревим покриттям. В цих змаганнях прийняв участь і наш, уже відомий спортсмен, Віталій Шмига в класі мотоциклів з двигуном 85 см.3.

Змагання проходили в напруженій боротьбі. Наш гонщик зумів завершити перегони серед лідерів, замкнувши призову трійку в своєму класі. А вже через 2 дні Віталій змагався у Львові на відомій любителям мотоспорту трасі «Майорівка» і також зайняв третю сходинку п’єдесталу.

Отже дві бронзові нагороди в двох змаганнях – дуже непоганий результат для спортсмена який лише другий рік виступає у чемпіонатах України (Віталій виступає в мотокросі, кантрі кросі та флет-треку). Наш мотокросмен вже цього року може стати чемпіоном України в кантрі кросі, до завершення якого залишилося два етапи.

Тож побажаємо удачі юному таланту на заключних етапах, а також знайти надійного спонсора який зумів би посприяти подальшому розвитку талановитого спортсмена.

Василь БЛИЩИК ,

голова мотобольного осередку МФУ

в Рівненській області.

 

У вас недостатньо прав для коментування.