HomeСпортМотоболКубок України по мотоболу

Кубок України по мотоболу

( 0 Votes )

З 15 по 19 травня в м. Вознесенську Миколаївської області пройшов розіграш Кубка України по мотоболу. Участь у ньому взяло п’ять клубів: «Антрацит» (м. Кіровське Луганської області), «Союз-3» (м. Єнакієве Донецької області), «Восход» (м. Вознесенськ Миколаївської області), «Нива» (с. Вишняки Полтавської області), «Колос» (смт Стовбина Долина Полтавської області). Через проблеми з технікою не взяли участі команда «Поділля» з Хмельниччини, хоча двоє її гравців виступили у складі вишняківської «Ниви».

Турнір пройшов у напруженій безкомпромісній боротьбі, адже в ньому приймало участь 6 легіонерів, заявлених за українські клуби. Деякі з них є багаторазовими чемпіонами Європи.

Кубок України виборола команда «Антрацит», за яку виступав добре відомий старшому поколінню любителів мотоболу нашого району Олег Ісаєв. До речі, саме у Володимирецькому «Ситалі» Олег Ісаєв провів п’ять сезонів, виступаючи у всіх змаганнях, які в той час проводились в Україні.

Друге місце – у команди «Союз-3». Третє – у господарів турніру команди «Восход».

Так завершилося чергове розігрування Кубка України. А в наступному році, найпевніше, на Кубок України претндуватиме ще одна команда-учасниця – з Володимирця.

Василь Блищик,

колишній тренер-механік команди «Ситал».

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.