HomeСпортІнші видиУ Зарічному волейболісти з Володимирця виграли турнір

У Зарічному волейболісти з Володимирця виграли турнір

( 0 Votes )

 

17 лютого в Зарічному пройшов відкритий міжобласний турнір з волейболу серед чоловічих команд з метою вшанування учасників бойових дій, учасників АТО та героїв Небесної сотні.

У турнірі взяли участь команди з міст Любешів та Камінь-Каширський (Волинська область), Дубровиця, три команди із Зарічненського району.

Команда з Володимирця також потрапила на змагання. В цьому їй допомогла громадська організація «Слово людям», яка виділила кошти на проїзд. Володимирецька команда опинилась в підгрупі з чотирьох команд, виграла в підгрупі три гри. У фіналі володимирецькі волейболісти зустрілись із командою Зарічного і перемогли з рахунком 2:0.

Учасники зазначають, що змагання і їх організація відбулися на високому рівні.

Ветеранам афганської війни були вручені ювілейні медалі «Честь. Мужність. Пам’ять», присвячені 30-річчю виведення військ з Афганістану, придбані за фінансового сприяння Благодійного фонду «Наш край» народного депутата України Василя Яніцького. Воїни-інтернаціоналісти Геннадій Порєчний та  Ярослав Зборовський також нагороджені Грамотами та грошовими преміями народного депутата.

У волейбольному клубі «Володимирець» висловлюють подяку Володимирецькій селищній раді та особисто Василю Лосінцю, відділу молоді і спорту та окремо громадській організації «Слово людям».

 

Юрій Римарчук,

начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації.

 

У вас недостатньо прав для коментування.