HomeСпортШахи, шашки

Шахи, шашки

Дитячий шашковий турнір відбудеться у Вараші

( 0 Votes )

Відкритий дитячий шашковий турнір приурочений Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України

Змагання  проходитимуть 23 серпня 2018 року у приміщенні центру дозвілля «Лісова пісня». Початок змагань о 11.00 год.

 

Підсумки шахового сезону 2016

( 0 Votes )

У 2016 році Володимиреччина провела 13 шахових стартів: чемпіонат району, 11 етапів Кубка та командний турнір.

Загальна кількість учасників Кубка 106 шахістів, які представляли Володимирецький, Дубровицький, Сарненський, Березнівський райони, міста Рівне та Вараш. На командник приїхали гості з Червонограду (Львівська обл.), які, власне, і стали переможцями турніру.

 

Сьомий етап кубка Володимирецького району з шахів

( 0 Votes )

Нечуваний ажіотаж виник навколо проведення сьомого етапу відкритого кубка Володимирецького району з шахів – 2016.  Сприятливі погодні умови та вибране місце проведення – на Білому озері – дозволили організувати наймасовіший із цьогорічних турнірів у нашому краї.

До старту зібрались 49 шахістів. Окрім місцевих любителів древньої гри до участі зголосились гості з Сарн, Дубровиці, Костополя, Березного, Рівного та Червонограда.

 

В Кузнецовську відбувся дитячий шаховий турнір "Шахи Фішера" (+фото)

( 0 Votes )

3 квітня  в приміщенні центру дозвілля «Лісова пісня» зібрались 56 учасників відкритого міського турніру «Шахи Фішера». Окрім представників Кузнецовська склад учасників якісно підсилили гості з Сарн, Дубровиці, Володимирця та сіл Володимирецького району.

Міський дитячий шаховий турнір «Шахи Фішера» з нагоди 5-річчя створення Кузнецовської шахово-шашкової федерації проходив у трьох вікових групах.

 

Стартував чемпіонат району з шахів

( 0 Votes )

Останні дні січня відкрили шаховий сезон на Володимиреччині. Традиційним початком шахових змагань став відкритий чемпіонат Володимирецького району – 2016! Формат турніру був незмінний. Але все ж нагадаю деякі особливості його проведення. Так от, як і в попередні роки чемпіонат був розіграний у двох лігах. Розподіл учасників здійснений за підсумками відкритого кубка району попереднього року. А саме вищий ешелон формувався з першої десятки загального заліку відкритого кубка 2015, а нижча ліга була наповнена виключна з числа місцевих учасників.

 

Сторінка 1 з 7