HomeСпортІнші види

Інші види

Переможцем конкурсу "Спортивні рекорди. Прес" став учень із Володимиреччини

( 0 Votes )

Організатором конкурсу став комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.

Участь у ньому передбачало підняття тулуба з положення лежачи на спині в домашніх умовах. Перемогу в Конкурсі здобуває той учасник, що виконає найбільшу кількість піднімань тулуба з положення лежачи на спині згідно умов виконання конкурсу.

 

Уродженка Володимирця вийшла у півфінал престижного тенісного турніру

( 1 Vote )

 

Тенісистка Леся Цуренко (№129 WTA) отримала чергову перемогу. 

На турнірі ITF в Каїрі з призовим фондом $100 000 вона подолала у чвертьфіналі Лару Аррубаррена-Весіно з Іспанії. 

 

Наші – чемпіони в шахах і переможці в міні-футболі

( 0 Votes )

 

Наші футболісти здобули кілька перемог з міні-футболу у Століні (Білорусь). А шахісти стали чемпіонами області з шахів, серед 226 команд виборовши кубок у змаганнях 26 січня в Березному.

 

Спартакіада державних службовців Рівненщини

( 0 Votes )

 

Змагання з настільного тенісу, шахів та шашок в залік обласної спартакіади серед збірних команд державних службовців проходили 14 червня у Рівному в приміщенні обласного «Інваспорту».

 

У Зарічному волейболісти з Володимирця виграли турнір

( 0 Votes )

 

17 лютого в Зарічному пройшов відкритий міжобласний турнір з волейболу серед чоловічих команд з метою вшанування учасників бойових дій, учасників АТО та героїв Небесної сотні.

У турнірі взяли участь команди з міст Любешів та Камінь-Каширський (Волинська область), Дубровиця, три команди із Зарічненського району.

 

Сторінка 1 з 13