Житіє наше...

Юлія Голубєва: «Найбільший вияв любові – в дітях»

( 0 Votes )

Поява на світ відразу двох малюків потребує подвоєних зусиль від усіх членів сім'ї. Та згодом (за кілька років) клопоти перших тижнів залишаються позаду, і батьки близнюків насолоджуються подвійним щастям.

Юлія Голубєва – родом із Цепцевич, мама двійнят Олександри та Віталіни, а ще – 3-місячної Іванки. Вона успішно поєднує виховання дітей і домашню роботу, а у вільний час встигає цікаво й захоплююче писати про життя та сімейні будні на власній сторінці в Інстаграмі.

 

Штатна Люся (+фото)

( 0 Votes )

Несподівана знахідка трапилася нам на автошляху неподалік Олізарки. Прямо посеред дороги неспішно чимчикувала асфальтом … доволі крупна чорна болотна черепаха, тримаючи курс на Суховолю.

Ледь обминувши несподівану перешкоду, ми зупинилися та підібрали мандрівницю, аби її не розчавили інші автомобілі. В редакції вона так усім сподобалася своє активністю, що їй одразу дали ім’я Люся і записали «у штат».

 

Чим провинилися "Жигулі"? (+фото)

( 0 Votes )

Ще минулого тижня в лісі під Рафалівкою, на узбіччі траси неподалік місцевої пожежної частини, стояв старенький автомобільчик.

Ревматично скручена передня підвіска, просілі амортизатори, пом'ятий зад, припалений моторний відсік і розбите бокове скло – це далеко не весь образ кинутого автомобільчика із знятими номерними знаками. Видно, що йому добре "дали прикурити"...

 

І вовки бувають добрими...

( 0 Votes )

БУЛО це дуже давно.

Молоді студенти педагогічного факультету закінчили навчання у вузі. Сьогодні їм урочисто вручать дипломи і кожен вчорашній студент, стане дипломованим спеціалістом, поїде працювати за направленням. Доля розкидає їх по світу і хтозна, коли вони знову зустрінуться…

 

Породілля народила і викинула своє немовля в туалеті у Балаховичах. Частина І. Розповідає, що довело її до такого вчинку.

( 0 Votes )

 

Сторінка 1 з 10