HomeСпортФутбол

Спорт

Переможцем конкурсу "Спортивні рекорди. Прес" став учень із Володимиреччини

( 0 Votes )

Організатором конкурсу став комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.

Участь у ньому передбачало підняття тулуба з положення лежачи на спині в домашніх умовах. Перемогу в Конкурсі здобуває той учасник, що виконає найбільшу кількість піднімань тулуба з положення лежачи на спині згідно умов виконання конкурсу.

 

Вимушений анабіоз, або тайм-аут для спорту через карантин

( 0 Votes )

Спортивний  світ  завмер через пандемію коронавірусу. На невизначений строк відмінені усі спортивні змагання. 

В тому числі з 17-го березня рішенням Виконавчого комітету Української асоціації футболу, який  фактично продублював рішення УЕФА, призупинені усі футбольні та фут зальні змагання обласного, районного та міського рівнів на території Рівненської області.

 

Уродженка Володимирця вийшла у півфінал престижного тенісного турніру

( 1 Vote )

 

Тенісистка Леся Цуренко (№129 WTA) отримала чергову перемогу. 

На турнірі ITF в Каїрі з призовим фондом $100 000 вона подолала у чвертьфіналі Лару Аррубаррена-Весіно з Іспанії. 

 

Володимирецький "Легіон" – чемпіон район з футзалу (+фото)

( 0 Votes )

 

 

У першу неділю лютого у Вараші на паркеті Будинку культури ім. Лесі Українки пройшов заключний етап чемпіонату Володимиреччини з футзалу. 

За результатами відбіркових змагань перепустки до фіналу отримали дві команди з райцентру – КДЮСШ та «Легіон», які стали кращими у чемпіонаті селища. 

 

Наші – чемпіони в шахах і переможці в міні-футболі

( 0 Votes )

 

Наші футболісти здобули кілька перемог з міні-футболу у Століні (Білорусь). А шахісти стали чемпіонами області з шахів, серед 226 команд виборовши кубок у змаганнях 26 січня в Березному.

 

Сторінка 1 з 88