HomeНСЖУ у Володимирці та Кузнецовську

НСЖУ, НМПУ і Комісія журналістської етики закликають журналістів відстояти право на професію

( 0 Votes )

Національна спілка журналістів України, Незалежна медіа-профспілка та Комісія з журналістської етики висловлюють своє глибоке обурення подіями, які буквально за останні кілька днів перекреслили демократію та свободу слова в Україні. Прийняття диктаторських законів, котрі фактично запроваджують цензуру, а також цілеспрямовані прояви насильства по відношенню до журналістів із боку представників силових структур засвідчують, що  в країні відбувається масштабний наступ з боку влади на журналістську професію.

 

Рівненські журналісти провели акція протесту "Наступним буду я?"

( 0 Votes )

 

Рівненська обласна організація національної спілки журналістів України долучилася до акції протесту проти побиття відомої київської журналістки Тетяни Чорновол.

 

Володимирецький колегіум отримав подарунок від голови обласної НСЖУ Дмитра ТАРАСЮКА

( 0 Votes )

Володимирецький колегіум славиться талантами, але особливою його гордістю став телегурток. У його складі – 18 осіб, які кожної п’ятниці транслюють випуск новин, знімають різноманітні відео-сюжети і при цьому встигають навчатися. Дізнавшись про цих дітей, представник Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення у Рівненській області, голова Рівненської обласної організації НСЖУ Дмитро ТАРАСЮК відвідав гурток та подарував йому відеокамеру.

 

Розсилка НСЖУ від 20 лютого 2013

( 0 Votes )

Продовжуємо регулярну електронну розсилку НСЖУ. Просимо надавати новини про діяльність обласних та регіональних відділень Спілки, а також пропозиції щодо матеріалів розсилки на адресу: oblik@nsju.org

Будемо вдячні за публікацію матеріалів у Ваших ЗМІ. 

 

Розсилка НСЖУ від 07.11.12

( 0 Votes )

 

 

Сторінка 1 з 2