HomeНовиниУ Вараші

В Кузнецовську

Медики Вараша мітингують через невиплату заробітної плати

( 0 Votes )

 

Перша попереджувальна акція протесту медичних працівників державного закладу «СМСЧ №3 МОЗ України» проходить сьогодні, 26 червня 2020 року, біля будівлі Вараської міської ради.

 

У Вараській лікарні медики вже без зарплати

( 0 Votes )

Медики СМСЧ-3 в червні залишилися без зарплати, оскільки лікарня не завершила реформування і не уклала договорів на надання медичних послуг населенню з НСЗУ, тож має утримуватися з міського бюджету.

Депутати ініціюють скликання позачергової сесії.

 

Через спалах захворюваності на COVID-19 карантин у Вараші посилюють на два тижні

( 0 Votes )

 

У неділю, 31 травня 2020 року, відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Вараш.

 

У Вараші поліцейський відкрив вогонь по собаці, яку спустив на нього власник (+відео)

( 0 Votes )

 

У місті Вараш на Рівненщині увечері четверга, 28 травня, поліція застосувала табельну зброю під час конфлікту. Інформація про це почала з’являтись на сторінках місцевих жителів, Суспільному факт підтвердили й у поліції.

 

Триває набір на навчання до Національної академії внутрішніх справ за спеціалізацією "техніко-криміналістичне забезпечення"

( 0 Votes )

Триває набір на навчання до Навчально-наукового інституту № 2 Національної академії внутрішніх справ (далі – ННІ № 2 НАВС) з підготовки фахівців для підрозділів криміналістичного забезпечення (інспекторів-криміналістів) слідчих підрозділів Національної поліції України ступеня вищої освіти бакалавр за спеціальністю 081 «Право» на основі повної загальної середньої освіти, спеціалізація «Техніко-криміналістичне забезпечення».

 

Сторінка 1 з 56