HomeНовиниКримінал

Кримінал

За пропозицію п’яти тисяч хабара поліцейським жителю Володимирця загрожує штраф або тюрма

( 0 Votes )

Минулого четверга о 19:30 під час несення служби екіпажу сектору реагування патрульної поліції Вараського відділу надійшло повідомлення про перебування водія «Volkswagen T4» за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

 

Жорстоке вбивство в Іванчах: чоловік зарубав сусіда сокирою

( 0 Votes )

Повідомлення про агресивного сусіда із сокирою в руках у під’їзді будинку до поліції надійшло 11 серпня о 10:13 від жительки села Іванчі. 

Поліцейські, які виїхали на місце події, виявили закривавленого 45-річного місцевого жителя.

 

У Вараші жінка накинулася з ножем на свого співмешканця

( 0 Votes )

 

Сьогодні, 29 липня, близько другої години ночі до Вараського відділу поліції надійшло повідомлення медпрацівників, що вони надають допомогу чоловікові з ножовим пораненням.

 

В Балаховичах п’яний чоловік порізав дружину кухонним ножем і втік (+фото)

( 0 Votes )

До поліції вчора, другого червня, об 11:15 повідомили медики, що у будинку села Балаховичі чоловік у стані алкогольного сп’яніння ножем наніс тілесні ушкодження дружині. 

Слідчо-оперативна група встановила, що конфлікт між подружжям виник з приводу ведення господарства. Під час сварки 58-річний чоловік кухонним ножем наніс один удар в черевну порожнину 57-річній дружині. Після скоєного втік, однак поліцейські розшукали його на одній із вулиць села. 

 

Поліцейські викрили жителя Володимирецького району на крадіжці із магазину

( 0 Votes )
 
До поліції вчора, першого червня, близько 08:30 повідомила продавчиня продуктового магазину у селі Сварині — 44-річна місцева жителька, що вона виявила пошкоджені вхідні двері та розкидані товари.
 
Слідчо-оперативна група встановила, що зловмисник спочатку, вийнявши віконне скло, проник у коридор, а потім, віджавши металеві грати — до торговельного закладу. Із магазину невідомий викрав 3500 гривень, 10 пачок цигарок, пляшку вина та інші продукти харчування.
 

Сторінка 1 з 57