HomeНаше життяПро те, що хвилює

Про те, що хвилює

Чому 18 тисяч жителів краю – у червоному списку медиків?

( 0 Votes )

Пропонуємо задати питання про реформу первинної ланки медицини та гарантовано отримати на нього відповідь

В Україні з 1 липня 2019 року пацієнти, які не обрали собі сімейного лікаря і не уклали з ним угоди, обслуговуватимуться у лікарнях та поліклініках виключно на платній основі. Адже поліклініки отримуватимуть гроші лише на тих пацієнтів, які уклали декларації з лікарями.

 

Старшокласників запрошували на службу в академію сухопутних військ

( 0 Votes )

29 листопада у Володимирецькому районному колегіумі на зустрічі із старшокласниками шкіл району побували представники академії сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного. Вони агітували молодь до вступу у військові вузи. У зв’язку із затяжною війною на Сході України професія військового найближчим часом буде дуже популярною і затребуваною на ринку праці.

 

Та знайдіть нарешті палія! У Володимирці продовжуться підпали

( 0 Votes )

Напевно, про чергову пожежу на вулиці Шкільній і сусідній Котляревського (і ніякий це не «шанхай», а приватні господарські будівлі) вночі після Покрови ніхто і не чув. Туалет, який цього разу горів по вулиці Шкільній, 20 – а це вже другий підпал у цьому господарстві з початку року – погасили самотужки.

 

Нові правила паркування – не для Володимирця? (+фото)

( 0 Votes )

Нові правила паркування: за їх порушення «євробляхи» заберуть назавжди?

З 27 вересня в Україні вступили в силу нові правила паркування автомобілів, а також посилені штрафні санкції для порушників. Відповідні зміни до законодавства були прийняті парламентаріями ще в грудні минулого року, і в теорії за 9 місяців місцева влада, правоохоронці й автомобілісти мали підготуватися до змін. Однак експерти запевняють, що цього не сталося.

 

Василь Яніцький: "У мене немає "своїх" і "чужих" – є мої виборці, що довірили обстоювати їх інтереси" (+скан)

( 0 Votes )

 

«Володимирецький вісник» у попередньому номері (а також на своєму сайті Polissya.Net) опублікував статтю авторитетної журналістки Галини Тєтєнєвої  «Реформи: нас покинуло УВГ».

Автор піднімає гостре питання, що тягне за собою негативні соціальні та економічні наслідки.

 

Сторінка 1 з 43