Позачергові парламентські вибори 2014

Василь ЯНІЦЬКИЙ. Два слова після виборів

( 0 Votes )

Для кожного кандидата, який претендує на мандат народної довіри, вибори стають гарною школою. Школою порядності. Мені приємно, що, незважаючи на те, скільки бруду на мене було вилито в ході кампанії, ні я, ні моя команда, ні два роки тому, ні зараз жодного разу не опустилися до відвертої брехні та приниження опонентів. Для мене не важливо було перемогти. Для мене важливо було перемогти чесно.

 

Василь Яніцький: "Дякую за підтримку!"

( 0 Votes )

Дорогі земляки!

Перш за все, хочу щиро подякувати усім, хто вірив у мене, хто підтримав мене на цих виборах і продовжує підтримувати своїми молитвами, щирими словами і настановами. Я весь час відчував цю підтримку – саме вона давала сили протягом останніх місяців витримати виборчий марафон: зустрічатися з вами, спілкуватися, сперечатися, переконувати і переконуватися. За цей час я ще більше зрозумів своє Полісся, полюбив усіх вас і буду робити все, щоб усім нам було краще.

 

Василь Яніцький - народний депутат від 155 округу!

( 0 Votes )

В одномандатному виборчому окрузі №155 (включає місто Кузнецовськ, Володимирецький, Дубровицький, Зарічненський та Рокитнівський райони) Василь Яніцький (Блок Петра Порошенка) здобув перемогу опередивши майже на 9% Миколу Ляховича («Народний Фронт»). 

Перший отримав 28,68% голосів, в той час як другий – 19,94%. Підраховано 100,00%.

 

Вибори-2014. Треба боятися байдужих

( 0 Votes )

Через місяць після 26 жовтня Центральна Виборча Комісія України назве прізвища тих, хто усіма правдами та неправдами зумів потрапити до новообраного українського парламенту. Певна кількість депутатів займе теплі місця у кріслах Верховної Ради України не завдяки, а супротив  бажанню та волевиявленню сумлінних виборців. І то тільки тому, що зневіра у силу свого голосу та байдужість до результатів виборів окремих громадян допоможе псевдозахисникам народу отримати омріяні місця під куполом парламенту України.

 

Олександр МЕЛЕЩУК: «ЧОМУ, ЩОБ ЛІКУВАТИСЯ В РАФАЛІВЦІ, – НЕОБХІНО ЇХАТИ ЗА ДОЗВОЛОМ У ВОЛОДИМИРЕЦЬ?!»

( 0 Votes )

Олександр Олександрович МЕЛЕЩУК у політиці не новачок. Він добре відомий на Поліссі як господарник, депутат Костопільської районної ради з 2010 року (до цього був депутатом Володимирецької районної ради з 2000 по 2010 роки), який чотири рази обирався до районних рад, член Народної ради, яка була створена взимку 2014 року на підтримку Євромайдану і Революції гідності, успішний директор Млинівського лісгоспу.

Сьогодні він є кандидатом у народні депутати по 155 округу (Володимирецький, Дубровицький, Зарічненський, Рокитнівський райони та місто Кузнецовськ) від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». З яким настроєм та якими цілями йде він на вибори, ми й поцікавилися в пана Олександра.

 

Сторінка 1 з 2