HomeНаше життяЗустрічі для вас

Зустрічі для вас

Олександр ОСМОЛОВИЧ: "Кожен владний крок - в інтересах громади"

( 0 Votes )

 

На запитання «ВВ» відповідає селищний голова Володимирця Олександр ОСМОЛОВИЧ

 

Інтерв’ю з головою Володимирецької РДА Ярославом Березюком

( 0 Votes )

Після завершення рад регіонального розвитку у кожній сільській та селищній радах уже визначилися зі своїми перспективними напрямками розвитку.

На черзі – визначення стратегії розвитку всього району на найближчих три роки. Які об’єднані громади можуть потенційно з’явитися у районі, чи насправді покращиться сільська медицина в результаті реформування, коли нарешті візьмуться за ремонти доріг і за які саме, чи не закриють нашу «кукушку» і чи розширюються бурштинові «клондайки»?

 

"Питання інвестицій у медичну галузь району дуже актуальне…"

( 0 Votes )

Мабуть, немає людини, яка, будучи небайдужою до вітчизняної медицини, не цікавилася б суттю і призначенням медичних реформ, що відбуваються. Ця тема широка. Ми ще не раз до неї звертатимемося. Нині ж – кілька питань, що стосуються співучасті районної медицини у спільному проекті Світового банку і вітчизняного Міністерства охорони здоров’я.

У чому конкретно вона полягає, яких обсягів набула і чому так багато надій пов’язуємо зі Світовим банком? Про все це ми запитали директора КНП «Володимирецький РЦПМСД» О.В. ВОЛОЧНЮКА.

 

Володимир ХОРУЖИЙ: "За три з половиною роки на посаді переконався, що можна працювати чесно та ефективно, незважаючи на шалений супротив системи"

( 0 Votes )

 

На запитання «Володимирецького вісника» відповідає екс-голова Володимирецької РДА В. І. ХОРУЖИЙ

 

Богдан Бортник: кунфу – це мистецтво саморозвитку (+фото)

( 0 Votes )

Життя людини динамічне і сповнене одвічного пошуку. І кожен шукає щось своє – те, в чому він буде відчувати себе комфортно, в чому досягне неабиякої майстерності.

В суспільстві останніми роками набувають популярності східні єдиноборства – як засіб не лише самозахисту, а й своя світоглядна система ціностей, яка дозволить таки себе віднайти.

 

Сторінка 1 з 25