HomeКультураОфіційноДень вчителя в музичній школі

День вчителя в музичній школі

( 0 Votes )

Минулого тижня освітяни району святкували своє професійне свято – День вчителя. Квіти, вітання, святкування не оминули і Володимирецьку дитячу музичну школу. Цього року колектив даного закладу вирішив не бігати по сценах, не переживати за своїх вихованців за кулісами, а нарешті влаштувати й собі заслужене святкування.

Тому 3 жовтня актова зала музичної школи зібрала до купи всю свою музичну сім’ю – викладачів, учнів, та ще й почесні гості були запрошені – ветерани-педагоги К.Смоляр, В.Лунковський, Є.Москалець.

Дітки вітали своїх викладачів співами, грою на музичних інструментах та радувати душу своїм виступом. Та що тут розказувати, всі ми знаємо, які таланти допомагає відкривати і шліфувати педколектив цієї школи. Тому за регулярні перемоги учнів у всеукраїнському фестивалі-конкурсі виконавців на народних інструментах «Мереживо» та в обласних оглядах-конкурсах робота викладачів була оцінена преміально, наказ про що під час виступу зачитала директор музичної школи Тетяна Мирончук.

А от голова батьківського комітету Михайло Льода окрім вітань та смислоносної легенди про всім відомого митця Леднардо Да Вінчі (який є, до речі, оплотом творчості і талантів), поділився, що ця школа допомагає й батькам інакше дивитись на своїх дітей, бо викладачі відкривають в їхніх дітях те, що самі батько з матір’ю не завжди можуть помітити.

Завжди приємно відвідувати заходи, де обдаровані представники підростаючого покоління зачаровують своїми вміннями.

День вчителя у Володимирецькій музичній школі
 
День вчителя у Володимирецькій музичній школі
 
День вчителя у Володимирецькій музичній школі
 
День вчителя у Володимирецькій музичній школі

Олена ВАСИЛЬЄВА

 

У вас недостатньо прав для коментування.