HomeНовиниКриміналЖорстоке вбивство в Іванчах: чоловік зарубав сусіда сокирою

Жорстоке вбивство в Іванчах: чоловік зарубав сусіда сокирою

( 0 Votes )

Повідомлення про агресивного сусіда із сокирою в руках у під’їзді будинку до поліції надійшло 11 серпня о 10:13 від жительки села Іванчі. 

Поліцейські, які виїхали на місце події, виявили закривавленого 45-річного місцевого жителя.

Слідчо-оперативна група встановила, що 42-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння спочатку пошкодив сокирою двері квартири сусіда та, проникнувши  у помешкання, завдав нею господарю удари у потилицю. Потерпілий втратив свідомість, а зловмисник після скоєного почав прибирати місце злочину, де його і застали правоохоронці.

Отримані 45-річним жителем села Іванчі тілесні ушкодження у вигляді рубаних ран виявилися несумісні із життям. Попри надану необхідну допомогу медиками «швидкої» лікарі лише констатували смерть чоловіка.

42-річного зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України. За фактом умисного вбивства слідчі Володимирецького відділення поліції проводять досудове розслідування за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Затриманому повідомили про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Як з’ясували поліцейські, затриманий має психічні розлади та перебуває на обліку. Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають, у рамках якого призначатимуться відповідні експертизи.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

У вас недостатньо прав для коментування.