HomeНовиниКриміналПодвійне убивство у Лозках

Подвійне убивство у Лозках

( 0 Votes )

П’ятого листопада, у селі Лозки Володимирецького району у приватному будинку сусіди виявили без ознак життя господаря оселі та його гостя.

Рівненським правоохоронцям вдалося вийти на слід імовірного зловмисника. Зараз він затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що в будинку 61-річного чоловіка, який проживав сам, частенько збиралися любителі оковитої. Так сталося і в ніч із п’ятниці на суботу, коли у гості до нього навідалися 36-річний односелець та 43-річний житель Вараша. Сусіди вранці вирішили навідатися до чоловіка, однак застали жахливу картину: 43-річний варашівець із закривавленою шиєю без ознак життя лежав на дивані, а господар будинку — в іншій кімнаті на підлозі із аналогічними ранами шиї. Обоє померли від крововтрати внаслідок колото-різаних ран. Закривавлений ніж, який попередньо й був знаряддям злочину, поліцейські знайшли неподалік села у ямі, закинутій сміттям. 

Правоохоронці навідалися у помешкання до третього учасника нічного застілля — 36-річного жителя села Лозки, на якого вказували сусіди загиблого. Чоловік уже був вдома з дружиною. Але тут, як підтвердила жінка, не ночував. Сам він плутався у показах і не зміг пояснити поліцейським, де був останньої ночі. Поліцейські його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання Варашського відділу поліції. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу.

У відкритому кримінальному провадженні за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Поліцейські з’ясовують усі обставини подвійного вбивства у будинку на Володимиреччині.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

ілюстрація з мережі Internet

 

У вас недостатньо прав для коментування.