HomeНовиниКриміналБіля Ромейок знайдено обгорілий труп чоловіка (оновлено!)

Біля Ромейок знайдено обгорілий труп чоловіка (оновлено!)

( 0 Votes )

 

1 жовтня до Кузнецовського МВ УМВС надійшло повідомлення про те, що цього дня о 15.20 год. в полі в урочищі "Лях" поблизу с. Ромейки виявлено труп невідомого чоловіка.

 

 Під час виїзду на місце події слідчо-оперативної групи інформація підтвердилась: у вказаному місці знаходився обгорілий труп чоловічої статі з явними ознаками тілесних ушкоджень. В результаті огляду місця події та проведених оперативно-пошукових заходів було встановлено особу загиблого, ним виявився 50-річний житель Кузнецовська. 

 

За даним фактом слідчим відділенням Кузнецовського МВ порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

На даний час міліцією встановлено та затримано осіб, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні цього злочину. По кримінальній справі проводяться оперативно-розшукові заходи та слідчі дії.


Юрій Чиж, Кузнецовський МВ УМВС


Коментар редакції сайту:

            Як стало відомо з неофіційних джерел в МВС, це вбивство зумисне. Під час застілля з суботи на неділю дочка дізналася, що батькова квартира у спадок їй не дістанеться. Від умовлянь жінка (1979 р.н.) перейшла до погроз, а тоді штовхнула його. Чоловік упав і розбив голову. Дочка позвала на поміч молодих дружків, викликала таксі, в яке й повантажили ще живого батька та повезли його під Ромейки, в урочище "Лях". Щоб добити жертву, перетяли їй горло ножем, а тоді облили бензином і підпалили. 

         Завдяки оперативності та злагодженій роботі правоохоронцям Кузнецовського МВ вдалося вийти на слід зловмисників та затримати підозрюваних. Але вражає холоднокровність, з якою вчинено цей злочин. Немає меж людській жорстокості...

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.