HomeНовиниДСНС повідомляєРятувальники допомогли будівельнику

Рятувальники допомогли будівельнику

( 0 Votes )


12 жовтня о 10:50 з села Стара Рафалівка, Володимирецького району до рятувальників надійшло повідомлення про чоловіка, який впав у погріб та зламав ногу. На місце події негайно прибув підрозділ державного пожежно-рятувального поста №4 смт.Рафалівка та швидка допомога.

 

 На місці з’ясувалось, що 42-річний чоловік, житель міста Кузнецовськ внаслідок необережності в новобудові власного житлового будинку в даному селі впав у погріб, де отримав відкритий перелом ноги. Потребувалася допомога по діставанню потерпілого з погребу. Працівниками швидкої допомоги чоловікові було накладено шину. МНС-ники з допомогою рятувальної мотузки та пожежного ременя витягли чоловіка з погребу на поверхню та передали медикам. Потерпілого каретою швидкої допомоги госпіталізовано до СМСЧ-3 м. Кузнецовськ. Діагноз: відкритий перелом правої гомілки.

В нашій країні щороку зазнають ушкодження здоров'я приблизно 2 млн. людей, смертельно травмується більше 70 тис. осіб, або близько 200 осіб щодня, що майже удвічі перевищує аналогічні показники у розвинених країнах світу.

На превеликий жаль люди потрапляють у складні та небезпечні для життя та здоров’я ситуації через власну необережність, або нехтування елементарними правилами безпеки.

Служба цивільного захисту Володимирецького району закликає краян бути уважними та обережними, а також суворо дотримуватися простих правил безпеки та охорони праці, щоб не потрапляти у небезпечні для Вашого життя та здоров’я ситуації.

Але, якщо Ви все ж таки через якісь обставини потрапили у надзвичайну ситуацію, негайно телефонуйте в Службу порятунку 101. Рятувальники завжди прийдуть Вам на допомогу.


Начальник караулу ДПРЧ-16

ТУ МНС України у Рівненській області

старший лейтенант служби цивільного захисту

Андрій Муравинець

 

У вас недостатньо прав для коментування.