HomeНовиниДСНС повідомляєПожежу у Володимирці вогнеборці ліквідували швидко

Пожежу у Володимирці вогнеборці ліквідували швидко

( 0 Votes )

23 червня о 17 год. 40 хв. за номером 101 до пожежно-рятувальної служби Володимирецького району надійшло повідомлення про пожежу в смт.Володимирець по вул. Грушевського. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул рятувальників державної пожежно-рятувальної частини № 11. Горіла солома, яка знаходилася поруч з дерев’яною надвірною будівлею.

Завдяки вчасному виявленню загоряння, а також оперативності рятувальників, вогонь не встиг поширитися на дерев’яну будівлю. Пожежа за лічені хвилини була ліквідована, відтак вогонь не встиг нанести значних збитків. Внаслідок пожежі знищено близько 200 кг соломи, пошкоджено стіну дерев’яної будівлі на незначній площі. Причина виникнення пожежі на разі з’ясовується фахівцями.

У зв’язку з стрімким збільшенням кількості пожеж в районі, рятувальники звертаються до громадян суворо дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки та дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. Шановні громадяни! Пам’ятайте, що тільки неухильне дотримання вимог пожежної безпеки допоможе не допустити виникнення пожеж. Вогонь легковажності не пробачає!

 


 

 

Андрій Муравинець

Начальник Володимирецького РС ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

У вас недостатньо прав для коментування.