HomeНовиниДСНС повідомляєУ Володимирці знову пожежа (+фото)

У Володимирці знову пожежа (+фото)

( 0 Votes )

3 грудня об 15 год. 34 хв. за номером 101 до пожежно-рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в смт. Володимирець по вул. Соборна.

На місце події відразу було направлено черговий караул рятувальників 11-ої державної пожежно-рятувальної частини.

Вже за кілька хвилин, прибувши до місця пожежі, рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в одній з надвірних споруд в приватному господарстві. Горіло всередині дерев’яної споруди, розмірами 4х6м., критої шифером. На момент прибуття рятувальників на покрівлі вже почав вибухати шифер. З метою безпеки через чергового Володимирецького РЕМ було припинено електропостачання на даний район селища. Провівши оперативне розгортання рятувальники подали на гасіння водяний ствол. Слід зазначити, що вогонь міг би безперешкодно поширюватися далі на сусідні господарські споруди, адже цьому сприяла щільна забудова, а також міг поширитися і на дрова, які зберігалися в даній споруді, що горіла. Проте пожежу вдалося вчасно локалізувати та не дати їй вийти за межі однієї споруди. Згодом її повністю загасили, а електропостачання було відновлене.

Внаслідок пожежі було знищено покрівлю надвірної споруди, речі домашнього та господарського вжитку, пошкоджено стіни, дрова, велосипед.

 

 

Як стало відомо згодом, власників вдома на момент виникнення пожежі не було. Загоряння вчасно помітили сусіди, які й подзвонили до Служби порятунку за номером 101. Відтак вогонь не встиг поширитися на всю споруду. А рятувальники, які оперативно прибули до місця виклику, швидко приборкали вогонь та не дали йому завдати людям ще більших збитків.

Наразі всі обставини події, причина виникнення пожежі та обсяги збитків встановлюються фахівцями.

Слід зазначити, що кількість пожеж за останній час різко зросла. У зв’язку з цим, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре закликають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан у власних господарствах, дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки, та привчати до цього своїх дітей. Тільки це вбереже ваше майно та найголовніше оселю від вогню та матеріальних збитків.

В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

Начальник Володимирецького РС ГУ ДСНС України у Рівненській області

А. Муравинець

 

У вас недостатньо прав для коментування.