HomeНовиниОфіційноДорозі Володимирець – Суховоля дадуть нове життя?

Дорозі Володимирець – Суховоля дадуть нове життя?

( 0 Votes )

Бригада дорожників у Суховолі 10 липня викликала цікавість не тільки  у преси, а й у людей. Водії запитували, куди роблять дорогу – тільки по Суховолі чи, може, змилуються і нарешті полатають ями у сторону Володимирця?

Так от, добра новина для тих, хто за кермом. Дорогу полатають у сторону Нової  Рафалівки, Старої Рафалівки та навіть до Володимирця! Принаймні, так розповідає майстер Олександр Вишневський.

– Ямковий ремонт планується на автодорозі Полиці-Стара Рафалівка  – всього 22 кілометри. Також ямковий ремонт проводитимемо на дорозі Суховоля-Володимирець, там ремонтуватимемо 16 кілометрів.  

Дорожні роботи виконує філія Сарненської ДЕД Володимирецький дорожньо-робочий пункт (ДРП). Якщо все йтиме по плану, сприятиме погода, ремонтні роботи до кінця місяця завершимо, –  розповів майстер філії Сарненської ДЕД Володимирецького ДРП Олександр Вишневський.

Сума передбачена на ділянку, де нині проводиться ремонт (Полиці-Стара Рафалівка) – 115 тисяч. За словами директора філії Сарненської ДЕД Володимирецького ДРП Олександра Якимчука, це мізерна частина коштів. Але дорогу ремонтуватимуть далі.

– Для повноцінного ремонту дороги 115 тисяч – це мізерна сума. Але попри це ми продовжуватимемо ремонтні роботи. Хочеться змінити думку людей стосовно райавтодору. В першу чергу ми робимо дорогу Полиці-Стара Рафалівка, далі – Суховоля-Володимирець. Ще передбачено 111 тисяч гривень на дорогу з 5 по 9 км на дорогу Володимирець – Антонівка. Останню робитимемо, якщо залишиться час і сприятимуть погодні умови.  У дощ ми, звісно, асфальт класти не будемо. На сьогоднішній день у нас нестача кадрів, хоча й маємо можливість працювати 5 днів у тиждень. Тому запрошуємо людей, аби разом змінити ситуацію з дорогами у районі на краще!

У майже 30-ти градусну спеку дорожники ретельно латають найбільші глибокі ями. Попри втому, жару, постійний рух транспорту за кілька днів планують завершити ремонт на першій ділянці.

Ольга ПЕШКО.

Фото автора.

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.