HomeНовиниУ ВарашіВіктор М’ялик: "Мені не байдужі жителі Вараша і їх проблеми"

Віктор М’ялик: "Мені не байдужі жителі Вараша і їх проблеми"

( 0 Votes )

 

Про проблему Кузнецовського міського комунального підприємства вже знає чи не кожна дитина в місті.

Багато хто просто чув про це, а багато хто і мав змогу відчути ці проблеми на собі, не маючи по декілька днів гарячої чи холодної води, або ж нюхаючи нестерпний сморід під своїми будинками.

Що день, то ця проблема стає більш глобальною, але влада все чекає коли ж наступить надзвичайна ситуація, для того, аби треба було виділити кошти на ліквідацію аварійних ситуацій.

Здавалося б, підприємство, маючи такі величезні борги та заарештовані рахунки, мало припинити свою роботу. Але ж воно виживає, практично йдучи з простягнутою рукою до людей і просячи допомоги. І, дякувати Богу, небайдужі люди все-таки є.

Однією із них є підприємець, благодійник та меценат, який уже не вперше допомагає нашому місту та його мешканцям – Віктор Ничипорович М’ялик.

Почувши про те, що місто має такі великі проблеми, він не лишився осторонь, а вирішив допомогти.

По кошторису, складеному адміністрацією КМКП (сума з розрахунком на 1 місяць), надав матеріальну допомогу в розмірі 35 тисяч гривень.

Меценат  наголосив при цьому: «Я розумію, що 80 млн. ми не зможемо вам надати і надані гроші не вирішують всю проблему, але йде зима, наші люди, діти не повинні страждати. Всі мають жити в теплих будинках, щоб не текло із прорваних труб, щоб не було слизько на дорозі. Надалі я буду старатися вас ще підтримувати, маючи надію, що інші побачать це і також почнуть допомагати. Оскільки добро повертається сторицею».

Тепер можна спокійно спати знаючи що ще як мінімум один місяць послуги, за які ми оплачуємо, будуть нам надаватися завдяки цій небайдужій людині.

Дмитро СТЕЦЮК,

голова ГО «Відродження і розвиток»

(на фото з меценатом В. М’яликом).

 

У вас недостатньо прав для коментування.