HomeНовиниУ ВарашіМолодик передумав ловити рибу бойовою гранатою і здав поліції (+фото)

Молодик передумав ловити рибу бойовою гранатою і здав поліції (+фото)

( 0 Votes )

Три дні роздумував 33-річний варашівець, що робити із гранатою РГД-5, та вирішив все таки звернутися до поліції, добровільно її видавши сьомого лютого.

Як встановили поліцейські, власник гранати знайшов її на вулиці Рівненська у Вараші на землі поблизу кіоску швидкого харчування. Після цього чоловік переховав знахідку біля мосту через річку Стир, так як планував нею «глушити» рибу. Але за кілька днів зрозумів, що боєприпас надто небезпечний і для нього, і для оточуючих, тож вирішив здати до поліції.

За фактом носіння, зберігання, придбання, бойових припасів або вибухових пристроїв правоохоронці розпочали досудове розслідування кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Вилучений боєприпас був розряджений спеціалістами-вибухотехніками ГУНП в Рівненській області та направлений для проведення експертизи до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Поліцейські наразі з’ясовують достовірність обставин, на які вказав власник гранати та встановлюють особу, яка її залишила на вказаному заявником місці.


 

Варашський відділ поліції

ГУНП в Рівненській області

 

У вас недостатньо прав для коментування.