HomeНовиниВ РайоніРеконструкція Володимирецької ЦРЛ: готовність окремих приміщень складає 90% (+фото)

Реконструкція Володимирецької ЦРЛ: готовність окремих приміщень складає 90% (+фото)

( 0 Votes )

Тривають ремонтні роботи по реконструкції поліклініки «Володимирецької центральної районної лікарні» під лікувальний корпус .

На даному етапі виконано ремонт у кабінетах на 3 та 4 поверсі лікарні, відремонтовано вхідну групу І поверху та сходову клітку. У приміщеннях 3-4 поверхів  пофарбовані стіни, укладено ламінат. Готові до використання і санвузли. На кожному поверсі у кожному кабінеті встановлено нові двері.

Також у лікарні  вже встановлено електрообладнання локальних мереж.

На сьогоднішній день встановлено мережі зв’язку, радіо та комп’ютерна мережа, пожежна система сповіщення, зазначив головний лікар Володимирецької ЦРЛ Іван Караїмчук. Готовність будівництва на перелічених ділянках складає 90%.

Після реконструкції володимирецька лікарня має стати найсучаснішим лікувальним закладом регіонального рівня. У лікувальному корпусі на І поверсі  знаходитиметься реанімаційне відділення, якого раніше в  ЦРЛ не було. За словами головного лікаря, це приміщення одне з найважливіших, адже там рятуватимуть життя людей.

На жаль, для завершення усього ремонту не вистачає коштів. Тому залишається лише сподіватись, що реконструкцію лікарні скоро таки буде завершено.




 

Ольга ПЕШКО

фото автора

 

У вас недостатньо прав для коментування.