HomeНовиниВ РайоніСвітлій пам‘яті Петра АСАУЛЕНКА

Світлій пам‘яті Петра АСАУЛЕНКА

( 0 Votes )

 

Сумна звістка ранила наші серця: на 75-ому році пішов із життя Петро АСАУЛЕНКО – талановитий педагог, громадський активіст, літератор, громадський кореспондент нашої газети.

Цікавий і непростий його життєвий шлях. Після школи по комсомольській путівці трудився на новобудовах Ялти. Чотири роки відслужив на флоті. Після демобілізації – вчителювання у Ромейківській школі та навчання у Рівненському педінституті.

Обирався головою Ромейківської сільради. А з 1971 по 2003 рік очолював Собіщицьку середню школу. Відтак знову вчителював, і лиш у 2011 році вийшов на заслужений відпочинок. Ще навчаючись у школі, редагував стінні газети. Був активним дописувачем на флоті, друкувався в армійських виданнях. Підтримував творчі стосунки і з газетою «Володимирецький вісник» («Ленінська зоря»), піднімаючи злободенні, актуальні для села і району питання.

 

Петро Асауленко – один із кращих громадських кореспондентів нашого краю. Він не боявся ризикованих тем, «слизьких» матеріалів, які підносить журналістам життя. І його творчим кредо були доброта, правда і справедливість. Полюбляв риболовлю, полювання, садівництво, бджільництво, городництво. Захоплювався краєзнавством. Був Людиною, яка лишила гарний слід по собі.

Редакція газети "Володимирецький вісник" та сайту висловлює щирі співчуття рідним і близьким покійного. Земля йому пухом...

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.