HomeНовиниВ РайоніПонад 20 мільйонів гривень додано до місцевого бюджету

Понад 20 мільйонів гривень додано до місцевого бюджету

( 0 Votes )

Днями відбулося засідання постійно діючої комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та податків, на якій було розглянуто ряд питань, зокрема щодо внесення змін до районного бюджету на поточний рік за рахунок надходження цільових коштів.

 Так, скарбничка району поповнилася субвенціями на виплату допомог сім’ям з дітьми, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, на фінансування заходів із соціально-економічної компенсації ризику населення, що проживає на території зони спостереження (обласна частка). До речі, за рахунок субвенції на 30-кілометрову зону у 3-ох освітніх закладах буде здійснено поточний ремонт, а у колегіумі – встановлено котельню. Також до бюджету додано частку з обласного бюджету на ремонт доріг (Володимирець-Антонівка) та субвенцію по зоні спостереження на придбання препаратів стабільного йоду. Розмір мінімальної заробітної плати підвищено – і на це теж виділено стабілізаційну дотацію до районного кошику. Додаткові кошти район отримає і з Полицького сільського бюджету (на утримання закладів освіти та працівника по роботі з молоддю) та Володимирецького селищного бюджету (на спів фінансування об’єкту «Капітальний ремонт покрівлі ДНЗ «Казка»).

 Загалом до бюджету додано понад 20 мільйонів гривень. Відповідні розпорядження за прийнятими рішеннями вже видані виконуючим обов’язки голови райдержадміністрації Анатолієм Рижим.

Відділ внутрішньої політики,

зв’язків із засобами масової інформації та громадськістю

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.