HomeНовиниВ РайоніВійськові дитячі баталії "Сагайдак-2017" на Володимиреччині (+фото)

Військові дитячі баталії "Сагайдак-2017" на Володимиреччині (+фото)

( 0 Votes )

З 19 по 21 травня 2017 року на теренах Володимиреччини в урочищі Дубина проведена традиційна дитяча військово-спортивна гра “Сагайдак-2017”.

Проводилася вона з метою виховання і розвитку патріотичних почуттів у юнацтва, підвищення зацікавленості у службі в Збройних Силах України, а також популяризації активних форм проведення дозвілля підлітків.

Військово-спортивна гра була приурочена нашим землякам, які захищали і продовжують захищати цілісність України на Сході нашої Держави.

Організувала та провела гру “Сагайдак-2017” районна громадська організація Дитяче Козацьке Товариство Володимиреччини “Пагін”.


 
 

 

 У грі взяли  участь 8 команд відокремлених підрозділів Товариства, а це 120 учасників.  

19 травня було проведено урочисте відкриття етапу гри за участю заступника голови  Володимирецької районної ради Володимира Савоніка та інших  офіційних осіб; конкурс строю та пісні; змагання зі стрільби; конкурс творчо-мистецьких звітів патріотичного спрямування;  

20 травня в лісовому масиві було проведено марш-кидок з елементами кросфіту; проведено вікторину «Відун»; конкурс «Джура» (кидання спису), виступ з профорієнтації від районного підрозділу МЧС; майстер-клас з надання першої долікарської допомоги  з елементами рятувальних робіт;  змагання з орієнтування на місцевості по карті, конкурс перетягування канату, конкурс встановлення намету, конкурс “Палія” (розпалювання багаття), майстер-класи поводження з АК-47, знаходження і розпізнавання розтяжок, поводження зі зброєю. 

21 травня – змагання з проходження козацької смуги перешкод «Котигорошко», змагання з АК-47 та урочисте закриття гри.   

 
 
 
 
 

 

Вітаємо переможців – I місце виборов відокремлений підрозділ «Промінь» (с. Лозки), II місце – команда ВРК «Повстанці», III місце – відокремлений підрозділ «Дзвін» (с. Воронки).

Ми задоволені, що  гра сприяла формування в учнів стійких патріотичних переконань, підвищення інтересу учнів до військової служби, розвитку вмінь колективних дій,  відповідальності за спільну справу.

 Дитяче козацьке товариство Володимиреччини «Пагін» висловлює щиру подяку генеральному спонсору масштабного заходу, яким в черговий раз став меценат Віктор Ничипорович М’ялик, та більшій частині підприємців нашого селища, а також бізнесменам району, яким небайдуже виховання підростаючого покоління.

Особлива подяка – 11 Державній пожежно-рятувальній частині 6 Державного пожежно-рятувального загону ГУДСНС України в Рівненській області, голові районної організації Товариства сприяння обороні України ДТСААФ Віталію Бутриму за  співпрацю у справі виховання майбутніх захисників Вітчизни, директору Володимирецького районного колегіуму Анатолію Остапенку за надання технічної допомоги, Фундації «Пагін милосердя» (керівник Леонід Ус) за підтримку. Із вдячністю відзначаємо воїнів АТО та волонтерів АТО, які вперше прийняли участь у грі «Сагайдак-2017».

Товариство бажає всім, хто підтримав військо-спортивну гру «Сагайдак-2017», міцного здоров'я, наснаги, сімейного благополуччя, миру та злагоди у домівках. Нехай Господь оберігає їх і їхні родини.

Маємо надію, що військово-спортивна гра «Сагайдак» і надалі буде слугувати патріотичному вихованню дітей та молоді.

Михайло Пікторов, головний отаман ДКТВ «Пагін».

 

У вас недостатньо прав для коментування.