HomeНовиниВ РайоніПідмога погорільцям від Віктора М’ялика (+фото)

Підмога погорільцям від Віктора М’ялика (+фото)

( 0 Votes )

У рокове свято по вулиці Грушевського у Володимирці загорівся хлівчик. Від нього полум’я за вітром перекинулося на сусідський будинок, двоповерхівку, в якій проживають дві сім’ї. В оперативних звітах пожежників подано: «Жертв немає». Та моральних і матеріальних збитків уникнути не вдалося.

Пожежники врятували дім. А от дах повністю згорів. Постраждав другий поверх. Оновлення вимагає і перший. Добрі люди дружно зібрали копійку до копійки, що могли. Десять тисяч гривень на дві сім’ї виділила Володимирецька селищна рада.

– Я був у селі, коли почув про ваше горе, – сказав при зустрічі з постраждалими меценат і добродійник Віктор М’ялик (він особисто відвідав родини Василя Петровича Затірки та Ярослава Ростиславовича Ковальчука). – Моя допомога вам незначна. Але кожен по копієчці скинеться – і разом біду переможемо, відновимо дім погорільцям. На кожну родину, що можу, по 15 тисяч гривень. Хай вам буде на нові шпалери. Візьміть, будь ласка…

Координатор мецената Іван Базака передав 30 тисяч гривень Любові Антонівні, дружині лікаря-стоматолога Василя Затірки. Любов Антонівна щиро подякувала добродійнику і побажала йому і його команді Божого благословення за його хороші справи.

Віктор Ничипорович зазначив, що їде із Зарічненського району, де відвідав декілька родин та дошкільний заклад. А у нашому Володимирецькому районі має надати допомогу ще одним постраждалим і двом людям на термінові невідкладні операції.

Голова Володимирецької районної ради Василь Ковенько від усіх постраждалих ще раз щиро подякував меценату Віктору Ничипоровичу М’ялику за добре серце і відкриту вагому матеріальну допомогу володимирчанам.

Для довідки. У родині Затірок (обоє вже пенсіонери) син працює та навчається в Києві. У Світлани Іванівни Ковальчук з чоловіком – двоє дітей. Нині син і дочка, теж навчаються, вони – студенти. На даний час дах будинку ще не накритий. За посильну допомогу погорільці будуть щиро вдячні кожному, хто розділить їх горе.

 

 

Г.Штерн.

 На фото автора: меценат Віктор М’ялик привіз матеріальну допомогу родинам Василя Затірки та Ярослава Ковальчука.

- будинок, який постраждав від пожежі.

 

У вас недостатньо прав для коментування.