HomeНовиниВ РайоніДякуючи безробітним зі служби зайнятості…

Дякуючи безробітним зі служби зайнятості…

( 0 Votes )


Для Рафалівської селищної ради сьогодні важливим чинником є співпраця із районним ЦЗ з метою організації оплачуваних громадських  робіт. В нашому районі така співпраця – це сформована впродовж останніх років система скоординованої співпраці районного ЦЗ із сільськими та селищними радами.

 

Прикладів,  де  оплачувані  громадські роботи  за участю безробітних стали відчутною підтримкою для Рафалівки, можна навести багато. Так, за 7 місяців 2012 року на оплачувані громадські роботи із загального фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України використано вже 46050,43 грн.  За цими цифрами в Рафалівці – десятки добрих справ. Зокрема, ведеться щоденне прибирання та благоустрій вулиць, придорожніх смуг, кладовищ, пам’ятників братських могил; наші безробітні доглядають за людьми похилого віку та інвалідами, допомагають незахищеним категоріям людей. Доклали безробітні своїх рук і до ремонту Будинку культури  та ДНЗ «Сонечко».

 

 

Виконавча влада Рафалівки  задоволена співпрацею із районним ЦЗ і вважає її плідною та вагомою для селища. Бо руки безробітних громадян щороку і щодня виконують у селищі роботу спеціалістів комунальної служби, економлячи цим значні кошти на її створення і утримання.

Співпраця із Центром Зайнятості – це не лише вирішення соціальних проблем для Рафалівки. Насамперед це підтримка безробітних, надання їм  заробітної плати і державних соціальних гарантій.

Надія Юсин, селищний голова.

 

У вас недостатньо прав для коментування.