HomeНовиниВ РайоніНа Володимиреччині проходитимуть військові навчання

На Володимиреччині проходитимуть військові навчання

( 0 Votes )

На Рівненщині навчання проходитимуть у північних районах — у Сарненському, Володимирецькому, Дубровицькому, Рокитнівському та Зарічненському районах.

Прес-служба оперативного командування «Захід» повідомляє про початок проведення планових військових навчань з військовими частинами та підрозділами.

Планується переміщення військової техніки як вдень, так і в темну пору доби, розгортання військових таборів поза межами населених пунктів та відпрацювання навчальних завдань особовим складом в Любомильському, Камінь-Каширському, Ратнівському, Старовижівському, Шацькому, Любомильському, Ковельському, Маневицькому районах Волинської області; в Сарненському, Володимирецькому, Дубровицькому, Рокитнівському та Зарічнянському районах Рівненської області; в Олевському, Овруцькому, Ємільчинському, Лугинському, Народицькому, Коростенському, Малинському районах Житомирської області.

Командування оперативного командування «Захід» звертається до місцевого населення з проханням з розумінням поставитися до обмежень або незручностей, які можуть спричинити практичні дії підрозділів Збройних сил України.

 

У вас недостатньо прав для коментування.