HomeНовиниВ РайоніАктуальні новини Володимиреччини

Актуальні новини Володимиреччини

( 0 Votes )

П’яний водій залишив потерпілого

23-річний житель села Зелениця сів п’яним за кермо. Як інформує обласна поліція, хлопець збив на узбіччі автомобілем «Mercedes-Benz 300» 16-річного жителя села Красносілля і втік з місця ДТП. У постраждалого – травма голови та перелом ноги, його госпіталізували в травматологічне відділення Володимирецької райлікарні.

Водія впіймала поліція. Парубка освідчили на предмет алкогольного сп’яніння, алкотестер показав 1,48 проміле.

Краде і не кається

Без постійної роботи, але вже з кримінальною кваліфікацією. 24-річний житель Вараша живе за рахунок грабежів, крадіжок, пограбувань та угонів авто. Хлопець вже встиг кілька разів побувати за гратами, втім на цьому не зупинився. Перебуваючи під домашнім арештом, хоча слідчі наполягали на триманні під вартою, скоїв ще декілька злочинів. В одного чоловіка зловмисник викрав сумку, напавши на нього вночі, в іншого – велосипед, який власник зберігав у підсобці гуртожитку. Та цього разу суд був менш гуманний і змінив запобіжний захід щодо парубка з домашнього арешту на тримання під вартою.

Озерці знову залишилися без автобуса

Вже два тижні, як озерчани позбулися маршруту до Рівного. Бо ж час, за яким курсував автобус, був незручним для селян. Транспорт виїжджав з Озерець о 4 годині ранку. Саме через це маршрут став нерентабельним для перевізника. Люди просять повернути графік п’ятирічної давності, коли автобус виїжджав з села о 7 годині ранку. Ним зручно було добиратися не лише до Рівного, а й до Вараша, – розповідає депутат облради від фракції ВО «Батьківщина» Степан Бузян. – Я вже звернувся з цього приводу до обласного управління інфраструктури і промисловості. Сподіваюся, питання буде вирішене. Адже, якщо до озерчан не дослухаються, вони пообіцяли діяти рішуче і знову не пустити дітей до школи, зазначив депутат.

Селяни з мотопомпою прибігли на пожежу

Минулого тижня у селі Воронки горіла хата. У зв’язку з цим енергетики знеструмили весь населений пункт. До погорільців збіглися люди, які допомагали їм рятувати майно та гасити полум’я. Селяни встановили мотопомпу, щоб подавати на гасіння пожежі воду безперервно. Через задимленість в будинку та на горищі рятувальники працювали у протигазах.

Представник Порошенка відвідав Полісся

Представник Адміністрації Президента України, завідувач відділу головного департаменту з питань внутрішньої політики Валерій Смущинський відвідав Рівненщину. Зокрема, у Володимирці, держслужбовець зустрівся волонтерами та представниками громадських організацій. Бажаючих поспілкуватися із представником АПУ про наболіле виявилося чимало. Під час зустрічі місцеві активісти розповідали гостю з Києва про дітей, які проживають в інтернатах та потребують регулярної допомоги, про необхідність створення реабілітаційних центрів для учасників АТО.

Добірка Ольги ПЕШКО

 

У вас недостатньо прав для коментування.