HomeНовиниВ РайоніУ Володимирці з'явився серійний палій?

У Володимирці з'явився серійний палій?

( 0 Votes )

В країні щодобово вражає статистика пожеж. Та що говорити про країну в цілому, якщо у нашому районі з початку 2017 року вже зареєстровано 71 пожежу, що лише на 4 % менше ніж за аналогічний період 2016 року.

Разом з цим збитки від пожеж в порівнянні з минулим роком збільшилися аж на 146 % та сягають майже 4,5 млн. грн. А на пожежах в поточному році вже виявлено 4 загиблих громадян.

Слід зазначити, що на Володимирець припадає аж 13 % від всіх зареєстрованих пожеж в районі. А це 9 пожеж з початку 2017 року, якими нанесено прямих збитків на понад півмільйона гривень та побічних на понад 650 тис. грн.  – інформує сайт «101 Володимирець».

3 останні пожежі у селищі: 1 листопада 05:19 год. вул. Єврейська, 4  листопада 05:39 год. вул. Котляревського, 6 листопада 23:50 год. вул.. Шкільна набули чималого розголосу серед мешканці селища. Люди вважають, що у Володимирці з'явився серійний палій, адже практично усі пожежі виникли в одному кутку. Прикметно, що одна з пожеж сталася у дощову ніч, в напіврозваленому сараї, де не було електропроводки та й до того ж на господарстві, де ніхто не жив.

Після інформації щодо останньої пожежі по вул. Шкільній на нашому сайті Рolissya.net  з'явилося кілька коментарів. Приміром ось кілька з них: «Лякає, що це третя пожежа за 7 днів», «В селищі однозначно з'явився палій», «Я просто в шоці від того, що ніде не описується підпал. Якщо офіційно з боку поліції ці випадки не беруться за підпал, то і палія шукати ніхто не буде. Значить він відчуває безкарність і будуть нові пожежі. Усім начхати на цю проблему, бо в нас завжди «моя хата скраю» поки це кожного не торкнеться. Що з цим робити?»

Мені частково вдалося поспілкуватися з  людьми, у господарствах власне яких і сталася пожежа.

Увесь матеріал читайте у свіжому випуску газети "Володимирецький Вісник" від 16 листопада 2017 року! 

 

Ольга ПЕШКО

ілюстрація з мережі Internet

 

У вас недостатньо прав для коментування.