HomeНовиниВ РайоніНа базі Володимирецького училища створили навчально-практичний центр

На базі Володимирецького училища створили навчально-практичний центр

( 0 Votes )

 

27 листопада в стінах вищого професійного училища №29 смт Володимирець відбулася урочиста подія з  нагоди відкриття навчально- практичного центру для підготовки за професією «Монтажник санітарно- технічних систем та устаткування».

На святковий захід завітав Голова Володимирецької районної ради – Василь Ковенько, генеральний директор ВАТ завод «Ситал» – Олександр Хуткий, голова колективного підприємства «Володимирецький агропромбуд» – Віталій Бурма, приватний підприємець Олександр Троневич, представники товариства з обмеженою відповідальністю «Енергоекспорт ТД» та інші роботодавці. Вони привітали колектив з відкриттям центру, побажали творчих успіхів, натхнення та збільшення контингенту учнів.

З вітальним словом виступив і директор училища, який розповів про те, хто проходитиме підготовку у новоствореному центрі.

 - На базі цього навчально-практичного центру учні не тільки будуть здобувати первинну професійну підготовку, ми будемо запрошувати і працівників інших установ, підприємств, тут вони зможуть підвищити рівень кваліфікації,– зазначив Валерій Боровик.

Задля впровадження проекту була проведена реконструкція майстерні та кабінету теоретичного навчання в навчально- практичний центр з сучасним інструментом, обладнанням та матеріалами. Усі зручності є, тож тепер учні зможуть здобувати фахову майстерність, а викладачі та майстри виробничого навчання підвищувати рівень компетентності.

 

 

Ольга ПЕШКО.

Фото Олександра Вабіщевича.

 

У вас недостатньо прав для коментування.