HomeНовиниВ РайоніУ Володимирці чоловік вкрав електроінструмент

У Володимирці чоловік вкрав електроінструмент

( 0 Votes )

Повідомлення про крадіжку із будівельного вагончика на вулиці Парковій у селищі Володимирець надійшло до поліції вчора, п’ятого травня, о пів на першу ночі. Заявник зазначив також і можливу марку автомобіля, якою зловмисник може пересуватися. 

Екіпаж групи реагування патрульної поліції за отриманим орієнтуванням за півгодини на одній із вулиць селища зупинив автомобіль «Audi A4», у салоні та багажнику якого за результатами поверхневої перевірки виявили електрогенератор, перфоратор, шуруповерт та ще два електроінструменти. 

Слідчо-оперативна група встановила, що п’ять одиниць електроінструментів 39-річний житель Володимирця, пасажир легковика, викрав із будівельного вагончика, зірвавши навісний замок. 

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом вчинення крадіжки з проникненням у приміщення за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України слідчі повідомили чоловікові про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. 

Відомо, що раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та незаконне заволодіння транспортним засобом. 

Тепер жителю Володимирця загрожує від трьох до шести років позбавлення волі. 

Досудове розслідування триває. Встановлюється загальна сума завданого збитку. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

У вас недостатньо прав для коментування.