HomeНовиниВісник без цензуриЯк захистити сина від кулі

Як захистити сина від кулі

( 3 Votes )

Йде неоголошена війна на сході нашої держави. Гинуть люди. Переважно молоді люди, наші сини і внуки. Серце кожної жінки – матері, сестри, дружини, коханої –сьогодні рветься від болю: як захистити дорогу людину від кулі, від смерті?

Пропонуємо своїм читачкам перевірені часом захисні молитви. Це не шаманство і не чорнокнижжя; це молитви православних молитвословів, якими користуються в лихі часи священики, але про які не вельми знає пересічний вірянин.

Так сталося, що у мене 2 січня помирає свекор, а на 3 січня син одержує повістку йти в армію. І навчання переривається, і ще й екзамени в автошколі на водія не здав… Аж тут одна жіночка, Валя (працювала штукатуром-малярем у БУ-2, була членом парткому), підходить до мене, відкликає і каже: «Хай твій син іде в армію. Не бійся. Нічого з ним не станеться. Тільки зроби так. Купи чи спечи хлібину. Від тої хлібини відріж окрайчик хліба. Посади сина посеред кімнати на стілець. Прочитай «Отче наш» чи молитву, яку найчастіше ви читаєте дома. Потім виріж на «маківці» його голови трішки волосся, далі – на чубчику, І зліва виріж, і справа. Вийде такий собі символічний хрест. Це волосся вклади у менший відрізаний окраєць хліба, замотай стрічкою чи рушником, яким перев’язують хлопця, що в армію іде. А ту, більшу частину хлібини, віддаси сину в дорогу, і хай хоч маленький окрайчик довезе до тої частини, де служити буде і там з’їсть. Так треба. Як будеш випроводжати сина з дому, то скажи так: «Якщо ми тебе не діждемося, то цей хліб тебе обов’язково дождеться». Окрайця, що залишили дома, потрібно заховати і взагалі про нього забути».

Не дивлячись на те, що працювала на партійній роботі, як мати я виконала все, що Валентина навчила. І досі вдячна цій волинячці за науку-пораду. Мої обидва сини щасливо відслужили в армії і повернулися додому, живі та здорові.

Випроводжаючи сина в дорогу, в армію чи на військові збори, перепишіть собі ще й ось цю стару молитву. Вона допомагає в суді, в чужих землях-краях. Її беруть з собою дальнобійники, моряки (разом з іконою Миколая Чудотворця). Рятували ці два стовпчики людей і в шахтах, і на лісоповалі, в горнилі прип’ятської зони ЧАЕС. Цю молитву беруть із собою в лікарню тяжко хворі… Вона рятує всіх. Перепишіть її і передайте солдату. Переписуйте, нічого не змінюючи:

«Во время бедствия и нашествия врагов, иноплеменников и иноверних.

Тропарь, глас 4.

Скоро предвори, прежде даже не поработимся врагом хулящим Тя и претящим нам, Христе Боже наш: погуби Крестом Твоим борющия нас, да ура­зумеют, како может православных вера, молитва­ми Богородицы, Едине Человеколюбче.

Кондак, глас 8.

Возбранный Воєводо и Господи, ада Победите­лю! Яко избавлься от вечныя смерти, похвальная восписую Ти, создания и раб Твой; но яко имеяй милосердие неизреченное, от всяких мя бед свободи, зовуща: Иисусе, Сыне Божий, помилуй мя».

 

Православні обереги

Молитва святому благоверному князю Александру Невскому

«Скорый помощниче всех усердно к тебе прибе­гающих и теплый наш пред Господем предстате­лю, святый благоверный великий княже Александре! Призри милостивно на ны недостойныя, мно­гими беззаконии непотребны себе сотворшыя, к раце мощей твоих (или ко святей иконе твоей) ныне притекающим и из глубины сердца к тебе возывающия. Ты в житии твоем ревнитель и за­щитник православный веры был еси: и нас в ней теплыми твоими к Богу молитвами непоколебимы утверди. Ты великое возложенное на тя служение тщательно проходил еси: и нас твоею помощию пребывати коегождо, в неже призван есть, настави. Ты, победив полки супостатов, от пределов Российских отгнал еси: и на нас ополчающихся всех видимых и невидимых врагов низложи. Ты, оставив тленный венец царства земнаго, избрал еси безмолвное житие, и ныне праведно венцем нетленным увенчанный на небесех царствуеши: исходатайствуй и нам, смиренно молим тя, житие тихое и безмятежное, и к вечному Царствию ше­ствие неуклонное твоим предстательством устрой нам. Предстоя же со всеми святыми престолу Божию, молися о всех православных хрисгианех, да сохранит их Господь Бог Своею благодатию в мире, здравии, долгоденствии и всяком благополучии в должаишая лета, да присно славим и благословим Бога в Троице Святей славимаго, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь».

 

Замовляння кулі

Це замовляння кулі підійде всім, хто переживає і боїться за долю своїх рідних. Вам знадобиться чорна тканина 80 х 80 сантиметрів, 3 церковні свічки і куля. Не гільза, а саме куля. Немає значення, іржава чи нова, від пістолета, гвинтівки або від кулемета. Кулю можна купити у колекціонерів, знайти у збирачів старовини, магазині по продажу зброї.

Тепер про замовляння. Воно дуже давнє, і своїм корінням сягає у часи воєн, коли замовляли кулю для захисту воїна від поранень і смерті.

Після заходу сонця застеліть стіл чорною тканиною (бажано натуральною). Поставте трикутником три свічки, дві – по боках, а одну перед собою. У центрі цього трикутника покладіть кулю (не ставте, а саме положіть). Запаліть свічки і читайте 7 разів підряд це замовляння. Щоб при читанні не збитися, можна на великому листі це замовляння написати своїм почерком крупними буквами:

«За чер­ным полем да огненным морем никем-то невиданно, никем-то незна­емо, стоит двор каменный. Да в том дворе каменном стоит стрелец чер­ный да удалец окаянный, да очи его пылают, да речи громом громыха­ют, то книга черная им читана. Я ему твердым поклоном, да он на меня от­ступным словом. Да слова те пулей пущены, силой то преисполнены, да все враги мои по­гублены, глаза худые пулей выбиты, слова ху­дые заглушены, цепи порваны, ключи разомк­нуты, кривые пути затворены, все худое от меня откидано, за тридевять верст отогнано.

А что ходом придёт, иль гадом что приползет, вредить мне надумает да худо на меня задумает, того стрелец черный подобьет, того пуля эта возьмет. Аминь».

Як тільки прочитали замовляння, маєте носити кулю з собою, або віддайте тому, за кого болить душа, серце, і ніяка ворожа куля його ніколи не візьме. Свічки мають догоріти до кінця. Загорнете цю чорну матерію і сховаєте подалі від чужих очей. В церкву маєте подати посильну пожертву або виконати 40 добрих справ.

 

Захисні молитви

Пропоную ще декілька сильних, перевірених часом і віками молитов, які знадобляться чоловікам, котрих забирають на війну. Їх слід переписати своєю рукою і носити при собі разом із артусом (хліб, який ділиться у церкві після Пасхи на Провідну неділю) та антідором (проскуркою, поділеною на чотири частини, теж ритуальний хліб православної церкви).

 

Против супостатов

«Господи Боже наш, послушавый Моисея, про­стерта к Тебе руце, и люди израилевы укрепивый на Амалика, ополчивый Иисуса Навина на брань и повелёвый солнцу стати: Ты и ныне, Вла­дыко Господи, услыши нас, молящихся Тебе. По­сли, Господи, невидимо десницу Твою, рабы Твоя заступающую во всех, а имже судил еси положи­ти на брани души своя за веру, царя и отечество, тем прости согрешения их, и в день праведнаго воздаяния Твоего воздай венцы нетления: яко Твоя держава, Царство и сила, от Тебё помощь вси приемлем, на Тя уповаем, и Тебе славу возсылаем, Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно и во веки веков. Аминь».

 

Перед сражением

«Спаситель мой! Ты положил за нас душу Свою, дабы спасти нас; Ты заповедал и нам полагать души свои за други наша и за ближних наших. Радостно иду я исполнити святую волю Твою и положити жизнь свою за царя и отечество. Вооружи мя крепостию и мужеством на одоление врагов наших, и даруй ми умрети с твердою верою и надеждою веч­ной блаженной жизни во Царствии Твоем. Мати Божия! Сохрани мя под покровом Твоим. Аминь».

 

Об охранении жизни воинов на поле брани

Святителю Никите, епископу Новгородскому

«О, архиерею Божий, святителю Никито! Услыши нас грешных, днесь во священный храм сей стекшихся, и честному образу Твоему покланяющихся, и ко священней Твоей раце припадаю­щих, и умиленно вопиющих: якоже седя на пре­столе святительства в Великом Новаграде сем, и единою належащу бездождию, дождь молитвою свел еси, и паки граду сему огненным пламенем обдержиму, молитвою избаву подал еси, тако и ныне молим Тя, о святителю Христов Никито: мо­лися ко Господу, еже избавити царствующия гра­ды, Великий Новаград сей и вся грады и страны христианские от труса, потопа, глада, огня, гра­да, меча и от всех врагов видимых и невидимых, яко да изрядных ради молитв Твоих спасаеми, славим Пресвятую Троицу, Отца и Сына и Святаго Духа, и Твое милостивное предстательство, ныне и присно и во веки веков. Аминь».

Підготувала Галина Сібіковська.
 

У вас недостатньо прав для коментування.